Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν ήταν μόνιμη η παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση» (Photos)
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν ήταν μόνιμη η παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση» (Photos)

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος».

Ο ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ που έχει αγαπηθεί από το κοινό, για τα σίκουελ και για την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση πριν από 26 χρόνια.

-Πως είναι τα πράγματα για σένα αυτόν τον καιρό;
«Τα γυρίσματα είναι καθημερινά, 10ωρα και τρέχουμε, γιατί δεν ξεκινήσαμε πολύ νωρίς και μας έχουν προλάβει οι προβολές, έτσι το κυνηγητό του χρόνου είναι ανελέητο. Από εκεί και πέρα η ομάδα είναι δεμένη και όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι ένα αξιοπρεπέστατο προϊόν, ο κόσμος το έχει αγαπήσει και κυρίως οι νεότεροι, τα μικρά παιδιά, τα οποία παρακολουθούν, κι αυτό είναι ευχάριστο, γιατί θεωρούμε ότι θα πάμε μέχρι το τέλος της σεζόν».


-Σε γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας πριν από 26 χρόνια.
«Δεν ήταν μόνιμη η παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, ήταν τα πρώτα 10-11, με το «Κομφούζιο» και το «ΑΜΑΝ», ενώ στη συνέχεια πάω κι έρχομαι με διάφορα άλλα πράγματα. Φέτος είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι έγινε μια στροφή στην ελληνική μυθοπλασία. Έχω την αίσθηση ότι έγινε μια υπερβολή, από εκεί που βλέπαμε μόνο τουρκικά ξαφνικά άρχισε να γίνεται η μία παραγωγή μετά την άλλη, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνονται σίγουρα πιο επιπόλαια και να μην αντέχουν στη διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι από δω και πέρα θα είναι κάθε χρόνο και καλύτερα».


Στην τηλεόραση επέστρεψαν σίκουελ σίριαλ, ελαττώθηκαν τα ριάλιτι, ενώ σταμάτησαν τα «πηγαινέλα» των ηθοποιών στην Κύπρο, οπού τα τελευταία χρόνια γυρίζονταν πάρα πολλές σειρές.
«Μπορώ να το καταλάβω αυτό, λόγω της κρίσης, γιατί επιχειρήσεις είναι τα κανάλια και για να παράξουν ένα σίριαλ στην Ελλάδα τους κοστίζει πάρα πολύ, οπότε, επιχειρηματικά σκεπτόμενοι, αντί να πάρουν κάτι έτοιμο, όπως είναι τα τούρκικα, που είναι ακριβές παραγωγές, αλλά φθηνές στο να τις αγοράσουν τα κανάλια δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας. Οπότε, μέσα στην κρίση ήταν πολύ εύκολο να πάρουν τα έτοιμα και να αφήσουν «στην απ’ έξω» όλους τους ανθρώπους. Ο Χάρης, επειδή μιλάω μαζί του από πέρυσι που ασχολούνται, που γράφουν με την κυρία Χατζησοφιά για το σίριαλ «Το καφέ της Χαράς, δεν είναι στο μυαλό του να κάνει μια «αρπαχτή»... Ότι αυτό είχε επιτυχία, ας το ξαναβγάλω και να κάνουμε μια από τα ίδια, υπάρχει εξέλιξη. Τα υπόλοιπα σίκουελ είδαμε ότι ήταν μια από τα ίδια, οπότε και ο κόσμος γυρίζει και τα βλέπει, για να δει ποιο είναι αυτό που αγάπησε κι έβλεπε πριν από χρόνια. Αλλά αφού είναι μια από τα ίδια, παύουν να ασχολούνται, είναι πολύ απλά τα πράγματα. Το «Καφέ της Χαράς» είναι καλογραμμένο, προσεγμένο, υπέροχη δουλειά και μακάρι να τραβήξει όσο περισσότερο γίνεται. Στην Κύπρο δεν έχω πάει να παίξω σε σίριαλ, έχω πάει με το θέατρο να παίξω, για κάποια γκεστ, όχι για μόνιμη, κανονική δουλειά. Ήταν να κάνουμε μια τηλεοπτική δουλειά εκεί, αλλά δεν προχώρησε», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved