Δημήτρης Μπάσης: «Στον βωμό της δουλειάς έχω θυσιάσει την οικογένεια μου»
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: «Στον βωμό της δουλειάς έχω θυσιάσει την οικογένεια μου»

Δημήτρης Μπάσης: «Όταν έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να πάω να τραγουδήσω στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα που τον κηδεύαμε»

Είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις απέναντι σου τον Δημήτρη Μπάση και να μην αναφερθείς στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι «Ψίθυροι καρδιάς».

«Ήταν ένα soundtrack σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Η μεγαλύτερη ευτυχία για έναν καλλιτέχνη είναι να γίνουν τα τραγούδια του διαχρονικά. Αυτό το τραγούδι τα κατάφερε. Οι "Ψίθυροι καρδιάς" ήταν το διαβατήριό μου για να μπω σε αυτό τον χώρο. Από εκεί και έπειτα μου άνοιξαν πολλές πόρτες» παραδέχεται.

Δυσκολεύεται να ξεχωρίσει κάποιο τραγούδι του, ενώ εξηγεί ότι αγαπάει και πολλά από αυτά που δεν ακούστηκαν. «Κάποια στιγμή θέλω να κάνω μερικές παραστάσεις που θα τις ονομάσω «Τα αδικημένα» γιατί έχω τραγούδια που πιστεύω ότι αδικήθηκαν και δεν τα γνώρισε ο κόσμος, καθώς επισκιάστηκαν από κάποια άλλα που έκαναν τεράστια επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο θέλω να τα ξανασυστήσω στο κοινό».

Ζητάω να θυμηθεί την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να πάω να τραγουδήσω στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα που τον κηδεύαμε. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτώ αν υπήρχε άλλη» λέει με συγκίνηση.

Όμορφες στιγμές ωστόσο υπήρξαν πολλές, μία εκ των οποίων ήταν η πρώτη φορά που άκουσε δικό του τραγούδι στο ραδιόφωνο. «Το όνειρο κάθε τραγουδιστή που μπαίνει στον χώρο είναι να κάνει τον πρώτο του δίσκο. Θυμάμαι λοιπόν μια μέρα ήμουν στο αυτοκίνητο και κατέβαινα τη Συγγρού όταν ξαφνικά άκουσα τον μουσικό παραγωγό στον Μελωδία να προλογίζει το τραγούδι "Τα χαμοπούλια" από τον πρώτο μου ομότιτλο δίσκο. Άναψα αλάρμ, έκανα δεξιά και σταμάτησα να απολαύσω το τραγούδι μου. Είναι μια στιγμή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Η εξέλιξη του μέσα στα χρόνια μοιάζει σαν ένα όμορφο παραμύθι, ο ίδιος όμως φροντίζει πάντα να φέρνει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση:
«Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Απλώς όταν τα διηγούμαστε σε μια συνέντευξη μοιάζουν όλα κάπως πιο όμορφα. Κάποιος που ξεκίνησε από το χωριό του, έψελνε, ήρθε στην Αθήνα και έκανε καριέρα. Αυτή η ιστορία όμως έχει μέσα της πολλή δουλειά αλλά και πόνο. Στον βωμό της δουλειάς έχω θυσιάσει την οικογένεια μου.
Συχνά δεν μπορώ να βρίσκομαι στα γενέθλια των παιδιών μου γιατί έχω εμφανίσεις. Στερήθηκα αρκετά πράγματα. Έχω, όμως, και πολλές όμορφες αναμνήσεις, νιώθω χαρούμενος γιατί έχω μια όμορφη οικογένεια και απολαμβάνω αυτό που ζω πάντα προσγειωμένα».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved