Κάτια Ταραμπάνκο για bullying στο GNTM: «Η Ελευθερία θα το βρει μπροστά της» (video)
Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο για bullying στο GNTM: «Η Ελευθερία θα το βρει μπροστά της» (video)

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και έδωσε απαντήσεις για όλα!

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η μια απο τις δύο νικήτριες του GNTM Κάτια Καραμπάνκο η οποία απάντησε σε όλα όσα της προσάπτουν για την συμμετοχή της στο reality μοντέλων: «Πήρα πάρα πολλά μαθήματα για το modeling, πάρα πολλά μαθήματα για τον χαρακτήρα μου.

Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα κάποιες σκηνές από το GNTM τυχαία.
Στα social media υπήρχε πάρα πολύ hate στα σχόλια και όταν τα είδα με έπιασε ένα σφίξιμο. Η μαμά μου μου είπε ότι μέσα στο παιχνίδι έγινα πάρα πολύ σκληρή, στην αρχή νόμιζε ότι δεν θα το αντέξω.Στην αρχή του GNTM ήμουν έξαλλη, από τη μέση και μετά χαλάρωσα» είπε μεταξύ άλλων η Κάτια για να προσθέσει με χιούμορ:

«Οι FF θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και τρομοκρατική οργάνωση! Για τις σχέσεις της με την Μαρία είπε ότι υπήρχαν μερικές παρεξηγήσεις οι οποίες έληγαν αμέσως»

Η Κάτια Καραμπάνκο μίλησε και για τις κατηγορίες που δέχτηκε κατά την διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του GNTM αλλά και για το bullying που κατηγορήθηκε ότι έκανε στην Ελευθερία: «Είδα ότι χαρακτηρίστηκα κακιά επειδή προσπαθούσα να διώξω κοπέλες από το σπίτι, αλλά από τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι και είναι μια η νικήτρια, σου δίνεται μια ευκαιρία να μεγαλώσεις τις πιθανότητές σου να κερδίσεις με το να διώξεις άλλα κορίτσια. Οπότε το εκμεταλλεύεσαι. Δεν είναι θέμα κακίας ή καλοσύνης»

Για το bullying που κατηγορήθηκε ότι έκανε στην Ελευθερία, η Κάτια αρνήθηκε για ακόμα μια φορά την κατηγορία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εφόσον μια παίκτρια επιλέγει να εκθέσει έτσι τον εαυτό της και να ανέβει στα μάτια του οποιουδήποτε με αυτόν τον τρόπο είναι δικό της πρόβλημα και θα το βρει μπροστά της στη ζωή της, γιατί πιστεύω πολύ στο κάρμα!»
«Δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό το αγαθό το χαμογελαστό κορίτσι που κοιτάει χαμένο δεξιά – αριστερά ή είναι ένα κορίτσι που την πήρε το αγόρι της τηλέςφωνο και της είπε «να το παίζεις καλή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved