Τάκης Ζαχαράτος: Η γνωριμία με την Κορομηλά, η αλλαγή στα μαλλιά της και η επαφή με τη Λάιζα Μινέλι
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: Η γνωριμία με την Κορομηλά, η αλλαγή στα μαλλιά της και η επαφή με τη Λάιζα Μινέλι

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για την πρώτη του επαφή με τη σόουμπιζ και την τηλεόραση, αποκάλυψε πολλές άγνωστες ιστορίες με τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και την Λάιζα Μινέλι που είχε την τύχη να γνωρίσει. 

Ο αγαπημένος και πολυπράγμων καλλιτέχνης γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την πρώτη του επαφή με τον μαγικό κόσμο της σόουμπιζ και της τηλεόρασης όπου εφαλτήριο στάθηκε η Ρούλα Κορομηλά. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Καθοριστική η σχέση με τη μητέρα σου;

«Η Χαρίκλεια, η μάνα μου, βλέποντας το ταλέντο μου μου έλεγε διαρκώς: "Φύγε, φύγε από δω!". Το εφαλτήριο για την έξοδό μου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Μια μέρα εισβάλλει αιφνιδιαστικά στο κομμωτήριο. Χτενίζω και τη Ρούλα.

Ήταν καστανόξανθη κι εγώ την άλλαξα σε ξανθιά με πλατινένια απόχρωση μαλλιών. Κάποιοι της είχαν ψιθυρίσει το όνομά μου. Έτσι με βγάζει στο δικό της σόου και γίνεται πανικός. Κάπως έτσι άρχισε η απογείωση».

Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου υπήρξε και η Λάιζα Μινέλι;

«Εντελώς! Είχε έρθει στο Ηρώδειο για δύο συναυλίες και καθώς ξεροστάλιαζα στην ουρά για ένα αυτόγραφο, κάποιος με έσπρωξε μέσα στο καμαρίνι της». Το χέρι του Θεού. «Το χέρι ενός γνωστού. Υπογράφει το αυτόγραφο και, όπως ήταν αποκαμωμένη από το ρεσιτάλ, βάζει το χέρι της στον ώμο μου και με ρωτάει με το γνωστό ύφος σεμνής βεντέτας: "Σου άρεσε το πρόγραμμα;". Ύστερα από δέκα ημέρες η Ελληνίδα βοηθός της Λάιζα και δική μου θαυμάστριά μου τηλεφωνεί και μου λέει: "Η κυρία Μινέλι θέλει να σας δει".

Πώς κι έτσι;

Επειδή εκείνη, η βοηθός της, μίλησε για μένα. Οι μεγάλες ντίβες είναι απελευθερωμένες. Όπως η Αλίκη. Τρελαινόταν όταν την παρίστανα».

Τι ήταν η Αλίκη για σένα;

«Θρυλική βιομηχανία».

Η Άντζελα Δημητρίου;

«Συγκλονιστικός ρόλος, συμπορεύομαι μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Θυμάσαι
πώς την κάνω και τι λέω: "Ηλεκτροβελονισμός, αντικατοπτρισμοί, υποκλισμός, σεβάσμιος. Ποια άλλη εκτός από εμένα έχει πιει τόσα πολλά είδη υγιεινής; Μόνο εγώ η Αντζελα Δημητρίου!».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved