Έχετε δει τη μικρότερη αδελφή της Θεοφανίας Παπαθωμά! Δεν θα πιστεύετε πόσο μοιάζουν! (photos)
Showbiz

Έχετε δει τη μικρότερη αδελφή της Θεοφανίας Παπαθωμά! Δεν θα πιστεύετε πόσο μοιάζουν! (photos)

Είναι δεμένες και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Έχετε δει την αδελφή της Θεοφανίας Παπαθωμά;

O λόγος για τη Χριστίνα Παπαθωμά η οποία είναι μικρότερη σε ηλικία από την ηθοποιό αδελφή της και είναι ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της Θεοφανίας.

Είναι το έτερον ήμισύ της και ο άνθρωπος που απευθύνεται η Θεοφανία Παπαθωμά κάθε φορά που έχει ανάγκη κάτι.

Η Χριστίνα η οποία έχει τα ίδια παιδικά βιώματα με την ηθοποιό και έχει μεγαλώσει και εκείνη στις Σέρρες ζει και εκείνη στην Αθήνα και βρίσκεται κοντά στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει η αδελφή της με τον Γρηγόρη Πετράκο. Λατρεύει τα ανίψια της, όχι μόνο τις κόρες της αλλά και τον γιο της Αχιλλέα τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Οι δύο αδελφές συναντιούνται καθημερινά και μάλιστα η Χριστίνα βοηθάει συχνά τη Θεοφανία με τα παιδιά και τις υποχρεώσεις που έχουν.

Η Χριστίνα είναι ανύπαντρη και ακόμα δεν έχει παιδιά, όμως νιώθει ευτυχισμένη με τη ζωή της δίπλα στην αδελφή της.

Οι δυο τους, όταν οι υποχρεώσεις και των δύο το επιτρέπουν βγαίνουν βόλτες και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί, άλλοτε στο θέατρο και άλλοτε σε κάποιο αγαπημένο στέκι τους στο κέντρο της Αθήνας, όταν βέβαια η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είναι στην αγκαλιά των παιδιών και του συντρόφου της στους οποίους έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια.

Προσφάτως οι δύο αδελφές έκαναν βραδινή έξοδο. Δείτε τις στα παρακάτω βίντεο με τον καλό τους φίλο, τον γνωστό pr man Νεκτάριο Σκαμνάκη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved