Κατερίνα Βρανά: Η δύναμη μου προέρχεται από το χιούμορ
Showbiz

Κατερίνα Βρανά: Η δύναμη μου προέρχεται από το χιούμορ

Η σπουδαία Ελληνίδα κωμικός έδωσε μια παράσταση για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Κατερίνα Βρανά δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας άνθρωπος πολύ θετικός, ιδιαίτερος, ξεχωριστός. Χθες έδωσε μια παράσταση, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των Φίλων του Ιδρύματος Θεοτόκος

Η ίδια μιλάει για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και τονίζει την αξιόλογη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια από την Ένωση. Υπογραμμίζει πως σημασία στη ζωή έχει να την γεμίζει κανείς με αγάπη, με σεβασμό αλλά και γέλιο.

«Να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή», είναι μια φράση σας που κρύβει βαθιά και ισχυρά μηνύματα. Μέσα από τις παραστάσεις σας πως το περνάτε και πως το εισπράττει ο κόσμος αυτό;

«Πιστεύω βαθύτατα ότι αυτά που σου δίνουν δύναμη στη ζωή είναι το να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που σε γεμίζει. Έχει σημασία να γεμίζεις τη ζωή σου με αγάπη, σεβασμό και γέλιο. Νομίζω ότι αυτά είναι τα συστατικά τα οποία θα σε στηρίξουν σε ό,τι και αν περάσεις. Για μένα προσωπικά η δύναμή μου προέρχεται από το χιούμορ, το οποίο καταλήγει να γίνει στάση ζωής. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό πολύ έντονα μέσα από τις παραστάσεις μου, οι οποίες θέλω να είναι πάρτι αγάπης και γέλιου. Αν ως συνέπεια του παραπάνω, ο κόσμος παίρνει και δύναμη τόσο το καλύτερο».

Δίνετε μια παράσταση για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Πως νιώθετε για την ενέργεια σας αυτή;

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μου να συνεργάζομαι με το Μαζί για το Παιδί. Πιστεύω ότι κάνουν πολύ αξιόλογη δουλειά την οποία όλοι την έχουμε ανάγκη. Δεν θέλω να ακούγομαι κλισέ αλλά τα παιδιά είναι η ελπίδα και το ίδιο το μέλλον. Οπότε είμαι υπέρ οποιασδήποτε ενέργειας η οποία τα βοηθάει και τα στηρίζει».

Ο κόσμος «ξεχνά» πολλές φορές να γελά;

«Στην παράστασή μου ελπίζω όχι».

Τέλος, πως θα ήθελε η Κατερίνα Βρανά να ήταν ο κόσμος μας; Πως τον έχετε ειδυλλιακά φανταστεί;

«Με μένα βασίλισσα, με πολύ χιούμορ και γέλιο, πολλή αγάπη, πολλά στρας και παγέτες, με λιγότερους πολέμους και οικολογικές καταστροφικές. Ο ιδανικός μου κόσμος είναι αυτός στον οποίο όλοι αντιμετωπίζουν τους πάντες και τα πάντα με αγάπη, σεβασμό και γέλιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved