Αλέξης Γεωργούλης: Μάθαμε την ηλικία του και δεν το πιστεύαμε (Photos)
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Μάθαμε την ηλικία του και δεν το πιστεύαμε (Photos)

Από τη Λάρισα πήγε στο Hollywood και τώρα βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο. Είναι μεγάλη η διαδρομή του. Σαν βγαλμένη από ταινία.

Εμείς πρωτογνωρίσαμε τον Αλέξη Γεωργούλη, μέσα από την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά το 1998 στη σειρά «Είμαστε στον αέρα».

Έπειτα ακολούθησαν πολλές σειρές κι άλλες τόσες θεατρικές παραστάσεις αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

Δοκίμασε την τύχη του στo Hollywood και πλέον ως Ευρωβουλευτής μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Βρυξέλλες και Ελλάδα.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Down Town για το κεφάλαιο «οικογένεια» λέει: «Σε αυτήν τη φάση που είμαι, δεν μπορώ να σκεφτώ το ενδεχόμενο να κάνω οικογένεια. Το αφήνω και αυτό στη ροή που σου είπα προηγουμένως. Δεν μου το έχει φέρει. Μου έχει φέρει άλλα πράγματα να διαχειριστώ, που έχουν πολύ ενδιαφέρον»

Θα τον δούμε σε ρόλο κριτή στο YFSF

Τι έμαθε σε αυτού τους επτά μήνες;
«Είναι νωρίς να κάνω απολογισμό, γιατί ακόμα το ζω - και το ζω πολύ έντονα. Απλώς ερχόμενος εδώ είχα κάποια άποψη για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα και πολλά ανατράπηκαν, άλλοτε ευχάριστα άλλοτε πιο στενάχωρα. Είναι διαφορετικό το οξυγόνο που υπάρχει στο ευρωκοινοβούλιο. Νιώθεις πιο εύκολα ομάδα, αλλά νιώθεις και μια ευθύνη»

Δεν του λείπει το να παίζει;
«Ξέρεις τι μου λείπει; Το θέατρο. Για αυτό και το έχω στην άκρη του μυαλού μου να επιστρέψω με κάποιον τρόπο στη σκηνή φέτος. Βέβαια, είμαι και σε μια φάση που εξερευνώ το κομμάτι της μουσικής και συγκεκριμένα την έκφραση μέσω της μουσικής», λέει στο Down Town ενώ αποκαλύπτει και την ηλικία του.

Εσύ πόσο χρονών τον κάνεις;

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved