Μαρία Αλιφέρη: «Οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα μου με κάνει ευτυχισμένη» (Photos)
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα μου με κάνει ευτυχισμένη» (Photos)

Η Μαρία Αλιφέρη έχει καταγράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στο σανίδι και στα τηλεοπτικά πλατό.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τις συμβουλές που θα έδινε σε ένα νέο παιδί που ακολουθεί την υποκριτική, αλλά και για όσα την κάνουν ευτυχισμένη.

- Στα νέα παιδιά που ακολουθούν την υποκριτική, τι τους συμβουλεύετε;

«Αυτό που εμπειρικά μπορώ να πω και για τον εαυτό μου. Να το αγαπούν πάρα πολύ. Να μην είναι έτοιμοι να ξεπουληθούν, γιατί είναι μια σειρήνα η δουλειά του ηθοποιού. Να μη λιμνάσουν, να μη μουχλιάσουν και να μην παρασυρθούν από την εξωτερικότητα της δουλειάς μας. Να μην κλειστούν σε έναν τίτλο, τύπου "βεντέτα", "σταρ", που τα ακούω και ανατριχιάζω, θέλει πολλή υπομονή και πολλή δουλειά. Η υποκριτική δεν είναι κάτι που τελειώνει. Μπορείς να εξελίσσεσαι διαρκώς, στη δουλειά σου αλλά και ως άνθρωπος».

- Τι σας κάνει ευτυχισμένη;

«Η καθημερινότητα μου. Είτε λέγονται οικογενειακά είτε επαγγελματικά. Να μαγειρέψω, να ψωνίσω στη λαϊκή μου, να πάω τη βόλτα μου, να μιλήσω με τους φίλους μου. Οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα μου. Το εννοώ!».

- Στη γειτονιά, είστε η Μαρία τους;

«Εδώ και πολλά χρόνια, και το χαίρομαι. Θέλω κάθε φορά, κάθε τι που κάνω, να έχει κίνητρο την αγάπη και την ανάγκη επικοινωνίας. Είναι μεγάλο δώρο, που μου έχει κάνει ο κόσμος».

- Συνεχίζετε να... κουρνιάζετε στον Ταΰγετο;

«Βέβαια. Εκεί είναι η ανάσα, η ανανέωση, η ενδοσκόπηση. Εκεί είναι οι δυνάμεις».

- Ένα απόσταγμα ζωής;

«Ευχαριστήσου την κάθε ημέρα και πάλεψε την κάθε ημέρα. Όλο το παιχνίδι εκεί παίζεται. Ούτε στο παρελθόν ούτε στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Κι εμείς όλο γλιστράμε, αναπολώντας το πριν και το μετά. Το μόνο που υπάρχει είναι το τώρα. Αυτό πρέπει να αξιοποιούμε, διαρκώς», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved