Νίκος Κουρής: Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε ποια τον έπεισε να το κάνει! (Photos)
Showbiz

Νίκος Κουρής: Άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε ποια τον έπεισε να το κάνει! (Photos)

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Κουρής σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα.

Τι είπε όμως όταν ρωτήθηκε για τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram; Ποιος ο ρόλος της Σμαράγδας Καρύδη;

Ο Νίκος Κουρής μίλησε φυσικά και για την μεταξύ τους συνεργασία.

– Είδα ότι «άνοιξες» λογαριασμό στο Instagram, αν και «ακολουθείς» μόλις 27 άτομα.

Η Σμαράγδα ευθύνεται γι΄ αυτό!

– Αλήθεια, πώς είναι να σε σκηνοθετεί η Σμαράγδα;

Την λατρεύω και η συνύπαρξή μας είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Με πήρε ένα βράδυ τηλέφωνο και μου είπε «αυτό το έργο, αυτόν τον ρόλο και θα σκηνοθετήσω εγώ, τι λες;». Της απάντησα αμέσως «ναι»! Δεν το πίστευε γιατί εγώ που θεωρούμαι τόσο «σοβαρός» ηθοποιός στην πραγματικότητα, δεν είμαι καθόλου αυτό. Είμαι μόνο ένστικτο. Η φύση μου είναι εδώ, στου «Κουτρούλη τον Γάμο», στην κωμωδία. Θα μου πεις «και γιατί έχεις παίξει μόνο δραματικούς ρόλους;» Γιατί αυτούς μου έδωσαν, βασικά!

– Γιατί δεν ζήτησες τους άλλους;

Αυτή την ερώτηση μου την έκανε κάποτε ο Λευτέρης Βογιατζής. Η απάντηση είναι «γιατί δεν έχω μάθει να ζητάω, ποτέ και τίποτα». Γιατί δεν έχω αυτή τη φιλοδοξία, που λέγαμε και πριν. Στη δουλειά δεν έχω ζητήσει ποτέ και τίποτα, ούτε από τον καλύτερό μου φίλο – σκηνοθέτη.

– Αυτό είναι πάντα κάτι καλό;

Ούτε καλό, ούτε κακό. Είναι αυτό! Για μένα είναι θέμα αξιοπρέπειας αλλά κι ένας περίεργος εγωισμός, την ίδια στιγμή. Μπλέκονται αυτά τα δύο.Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί μου, το ευχαριστιούνται αυτό, γιατί δεν φορτώνομαι ποτέ σε κανέναν. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεσμεύεις κανέναν ηθικά. Πρέπει να δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να είναι παντού, όπου θέλεις εσύ.

Σκέψου πόσο ωραίο είναι να αισθάνεται ο άνθρωπος που είναι μαζί σου ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανοίξει την πόρτα και να φύγει! Ανεξαρτήτως του αν θα το κάνει. Για μένα, έχει σημασία η δυνατότητα του πράγματος και όχι το ίδιο το πράγμα. Γι΄ αυτό δεν πιστεύω στον γάμο και δεν έχω παντρευτεί. Γιατί αυτό, από μόνο του, είναι ψεύτικο. Είναι εγκλωβιστικό το να ορκιστείς ένα «για πάντα».

– Σου αφαιρεί τη δυνατότητα της αλλαγής…

Πρέπει να είσαι με έναν άνθρωπο με την ελπίδα ότι θα αλλάξετε μαζί. Γιατί θα αλλάξετε! Γιατί αλλάζουμε! Στην πραγματικότητα, χάνεις τον εαυτό σου -μαζί και τον άλλον- επειδή δεν δέχεσαι κάτι που είναι πάνω από σένα. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη φθορά σου, τη μετατόπισή σου, τα πράγματα που θα σου τελειώσουν μέσα στον χρόνο. Και τα πράγματα που θα σου γεννηθούν!

Πρέπει να είσαι ειλικρινής με το ότι δεν έχεις ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Και όταν το παίζεις τόσο σταθερός, τόσο σίγουρος κατά πάσα πιθανότητα θα προδοθείς. Και θα προδώσεις κι άλλους, δηλαδή τον άνθρωπό σου. Στην πραγματικότητα βέβαια, δεν τον προδίδεις. Απλά, αποκαλύπτεται αυτό που εξαρχής ήταν να συμβεί. Τι έχει χαθεί στο μεσοδιάστημα; Χρόνος! Αλλά ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η ζωή είναι μία! Γι΄ αυτό κάνε τώρα ό,τι είναι να κάνεις, δεν προλαβαίνεις. Όπως λέει και ο Τάσος Λειβαδίτης σε ένα αριστουργηματικό του ποιήμα, «το θέμα δεν είναι να σώσεις τον κόσμο. Το θέμα είναι να σώσεις τον κόσμο την ερχόμενη Πέμπτη», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved