Άγριες Μέλισσες: Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Μάθε τι δουλειά έκανε ο Προύσαλης πριν γίνει ηθοποιός
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Μάθε τι δουλειά έκανε ο Προύσαλης πριν γίνει ηθοποιός

Άγριες Μέλισσες: Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 60 σίριαλ, 30 κινηματο­γραφικές ταινίες και 70 θεατρικά έργα.

Οι πιο πρόσφατες σειρές όπου πήρε μέρος ήταν τα «Κλεμμένα όνειρα», η «Επιστροφή» και φέτος οι «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1, όπου ενσαρκώνει τον ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη.

Δεν ήταν όμως πάντα ηθοποιός o Γιώργος Σουξές.

«Υπήρξα άτακτο και ατίθασο παιδί. Ήμουν κάκιστος μαθητής και όσο διάβασμα χρωστούσα από τότε το έκανα στο δεκαπλάσιο από την ημέρα που ασχολήθηκα με την υποκριτική. Και συνεχίζω να διαβάζω πολύ, με σκοπό να βελτιώνομαι στη δουλειά μου. Από τα 17 μου ήμουν μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Κλείνοντας τα 20 χρόνια, όταν απέκτησα την ειδικότητα μου ως εργοδηγός, στροβίλων - λεβήτων, παραιτήθηκα για να ακολουθήσω επαγγελματικά τον δρόμο που πραγματικά επιθυμούσα.

Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με το θέατρο. Η μητέρα μου έλεγε στους γνωστούς της ότι ήμουν υπάλληλος στη ΔΕΗ, ενώ ήμουν ήδη 20 χρόνια ενεργός ηθοποιός. Όταν άρχισα να εργάζομαι επαγγελματικά ως ηθοποιός, αποφάσισα πως, εάν δεν μπορούσα να ζήσω αποκλειστικά και μόνο από το επάγγελμα μου, θα το εγκατέλειπα για πάντα, κάνοντας κάτι άλλο», εξομολογείται ο ίδιος στο Τηλέραμα ενώ αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο εκτός από ηθοποιός, είναι και σκηνοθέτης ενώ γράφει θεατρικά έργα και παραμύθια για παιδιά.

«Διδάσκω κατά καιρούς σε ερασιτεχνικά θεατρικά εργαστήρια και πιστεύω ότι όλοι μπορούν να παίξουν καλά έναν ρόλο στο θέατρο, αρκεί να το θέλουν. Όχι τέλεια, αλλά αρκετά καλά», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved