Ο Γ.Κατσαρός στο gossip-tv: Αποχαιρετά με συγκίνηση  τον Κώστα Βουτσά & θυμάται κοινές τους στιγμές
Showbiz

Ο Γ.Κατσαρός στο gossip-tv: Αποχαιρετά με συγκίνηση τον Κώστα Βουτσά & θυμάται κοινές τους στιγμές

Κώστας Βουτσάς: Η απώλεια του ηθοποιού έχει συγκλονίσει άπαντες, καθώς ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη τόσο στον απλό κόσμο όσο και στον καλλιτεχνικό. Ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Βουτσά, μίλησε στο gossip-tv και με συγκίνηση αποχαιρέτησε τον φίλο του.

«Έφυγε ένας φίλος και συνεργάτης και πήρε μαζί του όλη την αγάπη και το κέφι του. Πιστεύω, όμως, ότι μας άφησε πίσω αυτά που βλέπουμε που είναι γεμάτα αγάπη, χαρά γέλιο και φιλία. Καλό ταξίδι στον Κώστα Βουτσά».

Ο Γιώργος Κατσαρός μοιράστηκε όμως και όλα όσα θα θυμάται από τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά, καθώς εκτός από συνεργάτες είχαν αναπτύξει και μια στενή φιλία.

«Έχω να θυμάμαι πολλά από εκείνον. Εκτός από συνεργάτες ήμασταν και φίλοι. Όταν εκείνος ήταν με την Έρρικα Μπρόγιερ κι εγώ με τη Μιρέλα πηγαίναμε στην Κέρκυρα κάθε Πάσχα. Κάναμε εκδρομές μαζί και πολύ παρέα. Θυμάμαι ότι είχε πάντα το γέλιο στα χείλη. Πρόσφερε πάντα αγάπη και γέλιο ανά πάσα στιγμή. Δεν υπήρχε περίπτωση, ακόμη και στο πιο σοβαρό θέμα, να μην σε κάνει να γελάσεις, να τον αγκαλιάσεις και να τον φιλήσεις».

Δείτε τα συγκλονιστικά λόγια της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στο gossip-tv ΕΔΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved