Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Κώστα Βουτσά στο gossip-tv : «Ξέραμε ότι ήταν να μην βγει νικητής»
Showbiz

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Κώστα Βουτσά στο gossip-tv : «Ξέραμε ότι ήταν να μην βγει νικητής»

Κώστας Βουτσάς: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου Κώστα Βουτσά και ήταν απόλυτα ειλικρινής.

Εκείνος κι ο Κώστας Βουτσάς μάλιστα, πριν ο τελευταίος εισαχθεί στο νοσοκομείο, μοιράζονταν την ίδια σκηνή στο έργο «Σταχτοπούτα», κι έτσι ο Σπύρος έζησε τις τελευταίες ημέρες του.

Ο θάνατός του τον στεναχώρησε βαθιά και ο ίδιος μοιράστηκε τα συναισθήμετά του στο gossιp-tv.

«Αυτό ήταν κάτι που το περιμέναμε. Δεν ήταν κάτι απρόσμενο από τη στιγμή που μπήκε στην Εντατική. Ξέραμε ότι είναι ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος, ο οποίος περνάει μια πολύ οδυνηρή περιπέτεια και 90% ήταν να μην βγει νικητής από αυτό. Επειδή είμαι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος με το θέμα του θανάτου, το αντιμετώπισα με ψυχραιμία αλλά πολύ μεγάλη θλίψη. Ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για τη ζωή μου. Ήταν φίλος, είχαμε συνδεθεί με πολλά πράγματα πέραν του θεάτρου κι αυτό με έκανε να τον αγαπώ πολύ».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μας είπε ότι δεν είχε επισκεφτεί τον Κώστα Βουτσά στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, καθώς δεν τον βρίσκει σύμφωνο να επισκέπτεται κάποιος έναν άνθρωπο που είναι στην εντατική.

«Μιλούσα καθημερινά με την κόρη του, τη Σάντρα, με την σύζυγό του Αλίκη. Δεν είναι σωστό όταν κάποιος είναι στην εντατική να πηγαινοέρχονται άνθρωποι».

Υπάρχουν, όμως, και στοιχεία που δεν θα ξεχάσει ποτέ από εκείνον: «Το αστείρευτο χιούμορ του και τη νεανικότητά του. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν -μέχρι πριν τρεις εβδομάδες που παίξαμε μαζί- σαν ένα νέο παιδί που είχε μπροστά του άλλο τόσο. Ο Κώστας δεν είχε γεράσει ποτέ, απλά βιολογικά τον εγκατέλειψε η ζωή».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο facebook, αφιερωμένη στον Κώστα Βουτσά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved