Η Ναταλία Δραγούμη αυτοπροτείνεται για μέλος κριτικής επιτροπής σε διαγωνισμό ερμηνείας
Showbiz

Η Ναταλία Δραγούμη αυτοπροτείνεται για μέλος κριτικής επιτροπής σε διαγωνισμό ερμηνείας

Ναταλία Δραγούμη: Η ηθοποιός σε συνέντευξή της δηλώνει ανοιχτή σε προτάσεις και εκτός από μέλος κριτικής επιτροπής, δεν θα έλεγε όχι και σε μια εκπομπή συνεντεύξεων

Η Ναταλία Δραγούμη παίζει στο σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ANT1, στην παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», παρουσιάζει την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ1 και παράλληλα δηλώνει ανοιχτή σε νέες προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής στην τηλεόραση.

Παρουσιάζετε και την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ1. Τι έχετε αποκομίσει από τον ρόλο της παρουσίασης;
Ομολογώ ότι η παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μου έχουν συμβεί.
Στην υποκριτική έχουμε την κάλυψη του κειμένου και κάποιου χαρακτήρα που υποδυόμαστε. Στην παρουσίαση δεν υπάρχει αυτό; είσαι γυμνός.

Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για τρεις ώρες που βρίσκεσαι στον αέρα, και αυτό δεν είναι εύκολο. Όμως νιώθω ότι μου βγαίνει πηγαία όλο αυτό και μου αρέσει. Το κάνω αληθινά. Επίσης, το ότι έχω μπει τόσο πολύ μέσα στον κόσμο της καλής ελληνικής μουσικής είναι ονειρεμένο. Το θεωρώ μεγάλο πλούτο και δώρο για μένα.
Μου άνοιξε μία πόρτα που τη θεωρώ πολύτιμη!

Η εκπομπή αυτή μου έχει δώσει μία καινούργια πνοή στη σχέση μου με τον πατέρα μου, ο οποίος είναι μουσικολόγος και μουσικός, και η εκπομπή αυτή είναι πολύ μεγάλο μέσο επικοινωνίας για εμάς. Μου λέει τη γνώμη του, τον ρωτάω για την ιστορία της μουσικής, πώς γεννήθηκε το λαϊκό τραγούδι.

Στο σπίτι, όταν ήμουν μικρή, υπήρχε συνέχεια μουσική, ή κλασική ή το παραδοσιακό τραγούδι. Οπότε όλα αυτά είναι ακούσματα που είχα από την παιδική μου ηλικία. Είναι ο πατέρας μου αυτά τα ακούσματα, οπότε κατά τη διάρκεια της εκπομπής μου ξεκλειδώνονται κουτάκια που τα έχω πολύ βαθιά μέσα μου.


Θα θέλατε μελλοντικά να παρουσιάσετε κάποιο άλλο είδος εκπομπής;
Η παρουσίαση είναι σαν ένα παράλληλο κομμάτι που υπάρχει μέσα μου. Είναι η δεύτερη κρυφή μου αγάπη. Στο παρελθόν έχω παρουσιάσει την πολιτιστική εκπομπή «Τα αστέρια της πόλης» που προβαλλόταν σε συνδρομητικό κανάλι. Πηγαίναμε με τον καλεσμένο στην Αθήνα και μιλούσαμε για τα παιδικά του χρόνια και τις δουλειές του. Έχω παρουσιάσει, πολύ παλιά, το «Ζωντανό σταυρόλεξο» στην ΕΡΤ, σε ηλικία 22-23 ετών, και μία εκπομπή μαγειρικής.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω όλα τα είδη εκπομπών, απλώς με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι της συνέντευξης, χωρίς να θέλω να είμαι δημοσιογράφος, μου αρέσει και έχω το θάρρος να κάνω ερωτήσεις στους άλλους γιατί μπορώ να διεισδύω σε κάποιον βαθιά και να του βγάζω κάποιες πλευρές. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και θα πήγαινα στην κριτική επιτροπή σε κάποιον διαγωνισμό που έχει σχέση με την ερμηνεία. Ωστόσο, δεν θα άφηνα την υποκριτική για την παρουσίαση.

Η καθημερινότητα σας μοιράζεται ανάμεσα σε γυρίσματα για τη σειρά, την εκπομπή και σε παραστάσεις. Έχετε καθόλου χρόνο για εσάς;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν πάντα έτσι. Δεν είχα χρόνο για τίποτα. Αυτό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω τύψεις και ενοχές για τους δικούς μου ανθρώπους και περισσότερο για τους γονείς μου, γιατί καταλαβαίνετε ότι στον ελεύθερο χρόνο που έχω δίνω προτεραιότητα στα παιδιά μου και δεν μου μένει χρόνος για τους γονείς μου.

Το επάγγελμα μας δεν είναι εύκολο να το αφήσουμε για λίγο. Υπάρχει μία ψυχική εξάρτηση από αυτή τη δουλειά όπως υπάρχει και συναισθηματική εξάρτηση από την οικογένεια σου. Μου λείπει που δεν έχω ένα Σαββατοκύριακο ελεύθερο. Όχι τόσο για μένα αλλά για τα παιδιά μου, που βλέπουν άλλες οικογένειες που πάνε ένα Σαββατοκύριακο κάπου και εμείς δεν πάμε ποτέ...

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved