Κηδεία Κώστα Βουτσά: Θεοδώρα Βουτσά: Αβάστακτος πόνος- Το τελευταίο χάδι στον πατέρα της…
Showbiz

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Θεοδώρα Βουτσά: Αβάστακτος πόνος- Το τελευταίο χάδι στον πατέρα της…

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο αντίο του μεγάλου μας ηθοποιού.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, οι κόρες του, Σάντρα, θεοδώρα και Νικολέττα Βουτσά. Η Σάντρα δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι μέσα σε ένα περίπου μήνα έχασε την μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ αλλά και τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

«Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν», είπε η Σάντρα στους δημοσιογράφους στην Μητρόπολη Αθηνών.

« Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μία οικογενειακή γιορτή. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, δυο ώρες, του τραγουδούσαμε, γελούσαμε, του δείχναμε βιντεάκια... Και μετά τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και χαρούμενο... Σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε τη ζωή. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος θα σηκωνόταν κάθε μέρα με το ίδιο κέφι, ενθουσιασμό, χαρά όπως ο μπαμπάς.», είπε η κόρη του, Νικολέττα Βουτσά, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον επικήδειό.

Η Θεοδώρα προτίμησε αυτές τις στιγμές τη σιωπή. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε σε μια πολύ προσωπική στιγμή με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά, λίγο μετά την εξόδιο ακολουθία και λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved