Άννα Πρέλεβιτς: «Ιδανικά θα ήθελα να κάνω γαμο-βάφτιση για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας» (photos)
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: «Ιδανικά θα ήθελα να κάνω γαμο-βάφτιση για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας» (photos)

H σχέση της Άννας Πρέλεβιτς με τον Ιωάννη Παπαπέτρου πάει από το καλό στο καλύτερο, όμως ο γάμος, μάλλον αργεί! 

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η ίδια στο Secret όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται σύντομα να φορέσει νυφικό.

«Δεν παντρεύομαι φέτος, δεν έχω και τον χρόνο ούτε και τη διάθεση να τρέξω να διοργανώσω έναν γάμο» είπε μεταξύ άλλων η καλλονή δημοσιογράφος και μοντέλο και συνέχισε:

«Θέλω όταν έρθει αυτή η στιγμή να το απολαύσω. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω γαμο-βάφτιση για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας και να το ζήσουμε μαζί».

Πάντως, δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται η όμορφη Άννα αφού η σχέση της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα, η οποία ήδη μετράει τρία χρόνια, δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στο Ψυχικό και ζουν σαν να είναι παντρεμένοι, μιας και μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

Τόσο η Άννα, πάντως, όσο και ο σύντροφός της λατρεύουν τα παιδιά και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις. Παλιότερα εκείνη είχε δηλώσει για τη μητρότητα: «Πάντα αγαπούσα τα παιδιά, αλλά δεν έχω καταλάβει να... ξυπνάει το ένστικτο της µητρότητας. Όταν έρθει η σωστή ώρα, όλα θα γίνουν».

Η ίδια είχε αποκαλύψει και πώς φανταζόταν τον γάμο της: «Θα µου άρεσε ο παραδοσιακός γάµος, το σκέφτοµαι σαν µια ωραία γιορτή µε την οικογένεια και τους φίλους µας. Ο καθένας, όµως, επιλέγει στη δική του ζωή να κάνει ό,τι προτιµάει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved