Πάνος Βλάχος:« Έπαιξα σε μια σειρά του Netflix που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο» (video)
Showbiz

Πάνος Βλάχος:« Έπαιξα σε μια σειρά του Netflix που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο» (video)

Πάνος Βλάχος: Βρέθηκε στο Μεξικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας σειράς του Netflix για τη ζωή μιας μεγάλης Λατίνας τραγουδίστριας

Καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης», ήταν οι καλλιτέχνες Μίλτος Πασχαλίδης και Πάνος Βλάχος χθες το βράδυ. Στην εκπομπή δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Η εκπομπή προσκαλεί επώνυμους που τους δένει μια φιλία ή μία συνεργασία και υπάρχει χημεία μεταξύ τους με σκοπό να βγαίνουν αβίαστα πράγματα που δύσκολα θα μπορούσαν κάτω από άλλες συνθήκες να αποκαλύψουν!

Ο ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος αποκάλυψε ότι πήγε στο Μεξικό για να παίξει σε μια σειρά του Netflix: « Έπαιξα ένα μικρό ρόλο σε μια μεγάλη σειρά που θα βγει του χρόνου στο Netflix και λέγεται Selena .

Γυρίζεται στο Μεξικό και ταξίδεψα εκεί. Έκανα έναν Λατίνο. Είναι η ιστορία μιας πολύ διάσημης τραγουδίστριας της Selena Quintanilla η οποία έκανε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Πολλά τραγούδια της είναι hit. Είναι μια σειρά για τη ζωή της και εγώ παίζω έναν πολύ εκκεντρικό φωτογράφο της εποχής, ο οποίος αποτύπωσε το πρώτο μεγάλο πορτραίτο της»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παράλληλα με την μεξικάνικη σειρά πήρε μέρος και στα γυρίσματα μιας ταινίας στην οποία υποδύεται τον κακό.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved