Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποιο τραγούδι; Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε (photos)
Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποιο τραγούδι; Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε (photos)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δύο πράγματα ξέρει να κάνει καλά στη ζωή! Πρωταθλητισμό (κυριολεκτικά) και να τραγουδάει! Ή μήπως όχι; 

Γιατί όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η μεγάλη ερμηνεύτρια, όταν ξεκίνησε να δουλεύει έκανε κάτι πολύ μακριά από τη μουσική και τον αθλητισμό.

Δείτε τι αποκάλυψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα και μάθετε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η πρώτη παιδική ανάμνηση που διατηρώ: Οι βόλτες με τους γονείς μου στην παραλία της Αλεξάνδρειας, το γέλιο της μητέρας μου που αντηχούσε σαν καμπάνα και η πρώτη επίσκεψη στις Πυραμίδες.

Η αγαπημένη μου φωτογραφία από το άλ­μπουμ της ζωής μου: Η φωτογραφία που πηδάω από τα 2.400 μέτρα στο κενό κάνοντας παραπέ­ντε στις Άλπεις. Ταιριάζει με την ίδια μου τη ζωή. Αδρεναλίνη, ρίσκο, απογείωση...

Το πρώτο επάγγελμα που έκανα ή ήθελα να κάνω: Το πρώτο μου ανεπίσημο επάγγελμα ήταν ξεναγός γιατί αγαπούσα πολύ την Ελλάδα και τη φύση της. Μου άρεσε να τη δείχνω στους τουρίστες ώστε να φεύγουν πάντα με τη σκέψη τι όμορφη χώρα που είναι η Ελλάδα και τ\ φι­λόξενοι άνθρωποι οι Έλληνες.

Αγαπημένη μου μυρωδιά και γεύση: Αγα­πημένη, γεύση τα κασιώτικα ντολμαδάκια. Είναι ένα φαγητό που θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα - ίσως επειδή η μητέρα μου λόγω καταγωγής τα μαγείρευε πολύ συχνά. Αγαπημένη μυρωδιά, το νυχτολούλουδο. Με ταξιδεύει.

Όταν ξυπνώ το πρωί: Σηκώνομαι γύρω στις 7 π.μ. Πραγματικά, .οι πιο δημιουργικές μου ώρες είναι μεταξύ επτά και δέκα το πρωί. Ξεκι­νάω τη μέρα με έναν ελληνικό βαρύ γλυκό καφέ, τρώω μπισκοτάκια, κάνω το πρόγραμμα και την οργάνωση της εβδομάδας και μετά γυμναστική. Κάνω κουπί -στην κωπηλατική- και μετά... αρπάζω την ημέρα.

Meditation για μένα σημαίνει: Επαφή με τη φύση, μόνο θετικές σκέψεις, μείωση του άγχους με σωματική άσκηση, σωοτή διατροφή κα\ -πολ­λές φορές- ένα είδος μουσικής που μπαίνει στο μυαλό ως αντίδοτο στις μικρές δηλητηριώδεις λέξεις που λέγονται κατά τη διάρκεια της ζωής.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved