Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σε συνέντευξή της δηλώνει ότι μιμήθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια!  (video)
Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σε συνέντευξή της δηλώνει ότι μιμήθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια!  (video)

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μετά από 40 καριέρας συνεχίζει να κάνει μαθήματα φωνητικής όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της

Με αφορμή την αυριανή της πρεμιέρα (7/3) στο Πειραιώς 131 η Ελευθερία Αρβανιτάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει περιλαμβάνει όπως είπε μεγάλα ταξίδια, παράλληλους δρόμους, αλλά και κάποιες διασκευές και αφορμή για αυτή τη συνάντηση με τους φίλους της είναι η κυκλοφορία του νέου της δίσκου.

«Στην τέχνη αυτή μου συνέβησαν πράγματα που δεν τα περίμενα. Καλύτερα από αυτά που περίμενα, οπότε είμαι πολύ ευτυχής»

«Αγάπησα πολύ τη Μαρίκα Νίκου και την μιμήθηκα, ήταν μαζί με την Τζένη Βάνου οι δασκάλες μου. Τις διάβασα και τις ερεύνησα πάρα πολύ λεπτομερώς.» εξομολογήθηκε η κορυφαία Ελληνιδα ερμηνεύτρια που εκτός απο το Ελληνικό κοινό η φωνή της «ταξιδεύει» ανθρώπους σε όλο τον κόσμο


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε ότι από το 1982 που πρωτοξεκίνησε να τραγουδάει μέχρι και σήμερα κάνει μαθήματα φωνητικής.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε και για την μητρότητα με συγκίνηση: «Νομίζω ότι υπήρξα καλή μαμά και αυτό φαίνεται με τις σχέσεις που έχω με τα παιδιά μου που είναι εξαιρετικές. Μου λείπουν τα παιδιά μου που είναι στο εξωτερικό, με πειράζει. Αλλά άμα είναι για το δικό τους το καλό και για τη δική τους τη ζωή και αν έτσι την αισθάνονται, εγώ είμαι μαζί τους»

Για τη δική της μαμά η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε μεταξύ άλλων: « Ήταν λίγο συντηρητική. Ήταν και εκείνα τα χρόνια που οι μαμάδες φοβόντουσαν πιο πολύ την έκθεση, θέλαν κάτι πιο σίγουρο για το παιδί τους. Η μαμά μου δεν χάρηκε καθόλου στην αρχή όταν έμπλεξα με τη μουσική»

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved