Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα! (Photos)
Showbiz

Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα! (Photos)

Σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μας δείχνει για άλλη μια φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μάθαμε πως περιμένει το πρώτο της παιδί και τώρα έχει αρχίσει να μας δείχνει την κοιλίτσα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ο λόγος για την Εύα Τσάχρα η οποία ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία και με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας έγραψε και ένα όμορφο μήνυμα.


Πιο συγκεκριμένα λοιπόν έγραψε στη λεζάντα της:


«Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν' αποκτήσουν. Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της.


Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζεί όλα αυτά που πρέπει να ζήσει,χωρις να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί.
Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία.
Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση... Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα... Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
#womansday».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved