Κώστας Βουτσάς: Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη του ηθοποιού – Ποιος κληρονομεί την περιουσία του;
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη του ηθοποιού – Ποιος κληρονομεί την περιουσία του;

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό και ολόκληρο το πανελλήνιο βυθίστηκε στη θλίψη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς το παιδά­κι που γυρνούσε με το κασελάκι του στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πουλώντας τσιγάρα και εξελίχθηκε σε έναν θρύλο της υποκριτικής, ταξίδεψε στη γειτο­νιά των αγγέλων.

Από την ημέρα του θανάτου του μάλιστα ένα από τα ερω­τήματα που απασχολεί τους χιλιάδες θαυμαστές του είναι και η τύχη της περιουσίας του. Και αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως από τα χέρια του πέρασαν υπέρο­γκα ποσά. «Πότε θα ανοίξει η διαθήκη του;», «Ποιος κληρονομεί την περιου­σία του;» είναι μερικοί από τους ψίθυ­ρους που δίνουν και παίρνουν.

Η απουσία διαθήκης

Η απάντηση όμως σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι μια και μοναδική.... Δεν υπάρχει διαθήκη! Με την διορα­τικότητα και την οξυδέρκεια να τον χαρακτήριζαν σε κάθε φάση της ζωής του, ο Κώστας Βουτσάς είχε φροντί­σει μέχρι και την παραμικρή λεπτο­μέρεια γύρω από τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ποτέ του δεν έκρυψε πως υπήρξε μέγας λάτρης του ωραίου φύλου, γι' αυτό και φρόντισε εκτός από τα παιδιά του να αποκαταστήσει και τις γυναίκες που άφησαν ανεξί­τηλα το αποτύπωμα τους στην ψυχή του. Στην πρώτη του σύζυγο Έρρικα Μπρόγιερ με την οποία απέκτησε την κόρη του Σάντρα, άφησε μετά το διαζύγιο μια οικία στο Ψυχικό.

«Δεν τσακωθήκαμε με την Έρρικα. Έφυ­γα και της άφησα τη βίλα στο Ψυχικό και ένα οικόπεδο στην Κέρκυρα», έχει πει ο αξέχαστος πρωταγωνιστής.

Όσον αφορά στη δεύτερη σύζυγο του Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε την Θεοδώρα και τη Νικο­λέτα, της μεταβίβασε μερικά από τα ακίνητα που είχε στην κατοχή του. Συγκεκριμένα, άφησε σε εκείνη και τις κόρες τους δυο υπερπολυτελή σπίτια στη Μύκονο, και άλλα τέσσερα στην Αθήνα, ανάμεσα στα οποία ήταν ένα σπίτι στο Λυκαβηττό 300 τ.μ.

Στη συνέχεια, παντρεύ­τηκε με την ηθοποιό Εύη Καραγιάννη και μεγάλωσε τον γιο της Άνθιμο Ανανιάδη σαν να ήταν βιολογικό του παιδί. Μετά τον χωρισμό τους ωστόσο, όπως είπε της πρόσφερε ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Χάι.

Αλίκη Κατσαβού και Φοίβος Βουτσάς

Τελευταία του σύζυγος δεν ήταν άλλη από την Αλίκη Κατσαβού, η οποία στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

Δείτε στην ακόλουθη gallery τι περνάνε στα χέρια τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved