W.I.N. Hellas: Οι celebrities έπαιξαν basket για καλό σκοπό (photos-video)
Showbiz

W.I.N. Hellas: Οι celebrities έπαιξαν basket για καλό σκοπό (photos-video)

Η Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας εορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στον υπερσύγχρονο χώρο Eurohoops Dome με τη διεξαγωγή του PLAY 2 W.I.N.- Celebrity Basketball Game, για την υποστήριξη της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas.

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθας Αποστολοπούλου και της Προέδρου Μάντας Τσαγκιά-Παπαδάκου πλήθος φίλων της W.I.N. Hellas κατέκλυσαν τον χώρο δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στον κοινωφελή οργανισμό που ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Το gossip-tv.gr έδωσε το παρόν στο event και κατέγραψε στιγμιότυπα και υλικό από την εν λόγω διεξαγωγή για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, αλλά και κάθε μορφή ενδοοικογενειακής βίας.

Δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασε ο γνωστός sportscaster Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Μεταξύ αυτών οι: Αλεξάνδρου Δημήτρης, Βουγιούκας Άλεξ, Βούκσεβιτς Ντούσαν, Δημητράκου Ζωή, Δημητρίου Στέλλα, Δούκα Νάγια, Ευαγγελινού Κατερίνα, Κάβουρας Χρήστος, Κοτσόλης Στέφανος, Κυργιάκος Σωτήρης, Μανιάτης Γιάννης, Μάνικας Γιώργος, Μπέλλα Ιωάννα, Μουλαζίν Νεσχάν, Ναθαναήλ Αννίτα, Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά, Πανταζή Άννυ, Πανταζή Κλέλια, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδόγαμβρος Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παπαλουκάς Θεόδωρος, Πασχάλη Σόφη, Πούμπουρας Σάββας, Πώρος Σπύρος, Ραζνάτοβιτς Μίσκο, Σρόϊτερ Αντώνης, Σταθοκωστόπουλος Τζίμης,Στασινού Βάσω, Συρίγος Νίκος, Τσαρτσαρής Κώστας, Τσιόμου Σοφία, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Τσιρίλο Μπρούνο, Φραγκολιάς Κώστας και άλλοι.

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά -Παπαδάκου δήλωσε: «Είμαστε η φωνή για κάθε γυναίκα που δεν έχει φωνή! Είμαστε εδώ σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι, γυναίκες και άντρες για να τιμήσουμε κάθε γυναίκα που δίνει καθημερινά το δικό της αγώνα ενάντια σε στερεότυπα, διακρίσεις και αντιξοότητες».

Δείτε τις δηλώσεις των celebrities που εξασφάλισε το gossip-tv και όσα είπαν για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει η W.I.N Hellas από το 2006 για την εξάλειψη της βίας των γυναικών!

Προπονητές στη «Μπλε #24» ομάδα ήταν οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Νίκος Οικονόμου, ενώ στη «Γαλάζια #2» οι Αργύρης Πεδουλάκης και Νίκος Χατζής.

Δείτε ένα απόσπασμα από τον αγώνα στο παρακάτω video...

Οι δύο ομάδες φόρεσαν φανέλες με τα νούμερα 24 και 2, ως tribute στον Kobe Bryant και στην κόρη του Gianna που χάθηκαν πρόσφατα με τραγικό τρόπο. Για την ιστορία, τη νίκη πήρε επάξια η «Μπλε #24» ομάδα. Στις ομάδες απένειμαν τα αναμνηστικά μετάλλια «W.I.N. Hellas-Jackie Rose» η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα ΤσαγκιάΠαπαδάκου και η Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636). Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με στιγμιότυπα και όσα έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο φιλανθρωπικής φύσεως event...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved