Η Γιάννα Τερζή με τον σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη (photos)
Showbiz

Η Γιάννα Τερζή με τον σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη (photos)

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή εδώ και επτά μήνες είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του νεαρού πιλότου Χρήστου Αδαμόπουλου και πρόσφατα, ταξίδεψε μαζί του στην Κωνσταντινούπολη.

Στα σύννεφα πετάει η Γιάννα Τερζή, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Αδαμόπουλου, ο οποί­ος είναι πιλότος.

Πρόσφατα οι δύο ερωτευμένοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, όπου για πρώτη φορά φωτογραφήθηκαν μαζί. Χαρούμενοι και ευτυ­χισμένοι, επισκέφθηκαν τα περισσότερα αξιοθέατα της Πόλης ενώ περιηγήθηκαν στο περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και απόλαυ­σαν το γεύμα τους στο κοσμικό Μπεμπέκ, μια από τις αριστοκρατικές περιοχές της Κωνστα­ντινούπολης με εκπληκτική θέα στον Βόσπορο.

Αν και είναι μαζί εδώ και επτά μήνες έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον ερωτά τους μα­κριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γοη­τευτικός Χρήστος, που διατηρεί σχολή εκπαίδευσης πιλότων και αεροσυνοδών μπορεί να απέχει από τα λαμπερά φώτα της σόουμπιζ, ωστόσο τη γνωρίζει καλά, αφού είναι ανιψιός της γνωστής παρουσιάστριας Χριστίνας Λαμπίρη (είναι γιος του αδελφού του συζύγου της Θανάση Αδαμόπουλου).

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσω καλών φίλων. Η συνύπαρξη τους στην παρέα τους έκανε να διαπιστώσουν πως έχουν πολλά κοινά ενδια­φέροντα και ότι υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους.

Ο γοητευτικός 32χρονος πιλότος είναι ιδιαί­τερα ώριμος, στοιχείο που εντυπωσίασε την τραγουδίστρια και την έκανε να νιώσει ασφα­λής στην αγκαλιά του.

Η αγαπημένη Γιάννα Τερζή, που είχε εκπροσωπή­σει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision πέρασε ένα αρκετά μεγά­λο διάστημα μοναξιάς μετά την τελευταία πολύχρονη σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Θα ήθελα να βρε­θεί ένας άνθρωπος που να είναι στο ίδιο μήκος με εμένα και να μην παρασύρεται από επιφανειακά πράγματα», είχε δηλώσει παλαιότερα στη Real.

Δείτε το story τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved