Έβελυν Καζαντζόγλου: «Δεν ανέχομαι κακές συμπεριφορές και καταστάσεις που με θίγουν»
Showbiz

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Δεν ανέχομαι κακές συμπεριφορές και καταστάσεις που με θίγουν»

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα και influencer, ωστόσο, σε νεαρή ηλικία δέχθηκε bullying.

 

Η ίδια πρόσφατη μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία και το μάθημα ζωής που της άφησε, αλλά και για τη μεγαλύτερη κατάκτηση της μέχρι σήμερα!

Έχεις δηλώσει πως έχεις δεχτεί bullying λόγω εμφάνισης σε νεαρή ηλικία. Μετά από κάποια χρόνια, τι μάθημα ζωής σου άφησε αυτή η εμπειρία;

«Κατάφερα αυτό που έζησα να το μετατρέψω σε κάτι θετικό, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι τώρα ευγνώμων. Με έκανε να είμαι σήμερα πιο δυνατή, καθόλου αχάριστη, να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου, να προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσομαι, να είμαι κατασταλαγμένη σε ό,τι μου έχει δώσει ο Θεός. Άλλωστε όταν «τρώμε χαστούκια» σε αυτή τη ζωή, επανερχόμαστε στην πραγματικότητα. Το ότι είχα δεχτεί bullying λόγω εξωτερικής εμφάνισης με έμαθε να εκτιμώ τον δίπλα μου και να μην κατακρίνω κανέναν.

Ποια είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση σου μέχρι στιγμής;

«Να μπορώ να σταθώ δυναμικά σε όποιο σημείο του πλανήτη βρεθώ. Κάτι που έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στην οικογένεια μου».

Φιλοδοξία και ταλέντο. Ποιο από τα δύο πιστεύεις ότι οδηγεί στην επιτυχία;

«Και τα δύο αρχικά. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, θα απέρριπτα και τα δύο και θα έλεγα με βεβαιότητα η σκληρή δουλειά. Η φιλοδοξία και το ταλέντο δεν είναι αρκετά. Η ζωή μου έχει αποδείξει ότι η εργατικότητα είναι αυτή που σε φέρνει κοντά στους στόχους σου. Όλα τα άλλα είναι ένα συναίσθημα».

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθες από την εμπειρία σου ως μοντέλο;

«Στον χώρο αυτό δεν σταματάς να μαθαίνεις. Κάποτε μου έλεγαν να είμαι ανεκτική, για να επιβιώσω και να διακριθώ. Σήμερα πια έχω γίνει πιο αυστηρή. Έχω σταματήσει να λέω «είμαι παιδί» και πρέπει να ανεχτώ κάποιες καταστάσεις. Θα πατήσω πόδι. Έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι και δεν ανέχομαι κακές συμπεριφορές και καταστάσεις που με θίγουν. Παλιότερα έβαζα μπροστά το συναίσθημα, αλλά όχι πια».

Μόντελινγκ και Ιnstagram. Πώς συνδυάζονται πλέον αυτά τα δύο;

«Ο κόσμος νομίζει ότι είναι δυο ίδια πράγματα ενώ δεν είναι. Βέβαια για αυτή την αντίληψη φταίμε ΚΟΛ εμείς. Βλέπεις επιτυχημένα top models του εξωτερικού που είναι αδρανή στα social media και από την άλλη νέα, όμορφα κορίτσια που κερδίζουν αρκετά χρήματα, χωρίς να ανήκουν στον χώρο του μόντελινγκ. Το Instagram είναι μια insta κατάσταση που σχετίζεται με τη ζωή σου. Το μόντελινγκ είναι κάτι τόσο διαφορετικό. Κάστινγκ, πασαρέλες, σε περιοδικά, απόρριψη, fitting, ταξίδια και κούραση».

Είναι τελικά εύκολο να ξεχωρίσει κανείς σε αυτό τον χώρο;

«Είναι πολύ μπερδεμένες οι πληροφορίες που παίρνουμε αυτή τη στιγμή, καθώς τα social media κατευθύνουν νέες κοπέλες λανθασμένα. Μας τα έχουν δώσει όλα απλόχερα. Νέα κορίτσια γίνονται εύκολα πρωταγωνίστριες στα social media, έχοντας έτσι αφορίσει την προοπτική ανώτερων σπουδών. Σημασία πια έχει η διάρκεια σου σε αυτό τον χώρο και όχι πόσα χρήματα θα βγάλεις σαν «πυροτέχνημα». Παροτρύνω τις μικρότερες κοπέλες αρχικά να σπουδάσουν, διότι ο κόσμος των social media μην έχει πολλή ζωή», είπε στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved