Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ο έρωτας πάντα μου δίνει ώθηση καθώς είναι μεγάλη κινητήρια δύναμη» (Photos)
Showbiz

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ο έρωτας πάντα μου δίνει ώθηση καθώς είναι μεγάλη κινητήρια δύναμη» (Photos)

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, επισκέφτηκε τις εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο και ξεχώρισε ως μία από τις πιο καλοντυμένες, Influencer από μεγάλα περιοδικά μόδας.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το στιλ, για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μερικά χρόνια από τώρα, αλλά και για τον έρωτα!

Fashion weeks ως μοντέλο ή ως blοgger;

«Βάφτισέ με blogger ως μοντέλο ή, Influencer, content editor, αλλά έχοντας παρευρεθεί σε όλες τις εβδομάδες μόδας, αυτή την περίοδο ζηλεύω πολύ που παρακολουθώ τα catwalks ως θεατής και δεν περπατώ σε αυτά. Πάντα θα μου λείπει η πασαρέλα και είναι κάτι που δεν συγκρίνω με τη φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο».

Μόλις επισκέφτηκες τις εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο και ξεχώρισες ως μία από τις πιο καλοντυμένες, Influencer από μεγάλα περιοδικά μόδας. Τι είναι τελικά για εσένα στιλ;

«Στιλ για μένα είναι η ίδια μας η προσωπικότητα, αυτά που πιστεύουμε και ό,τι εκπέμπουμε στους άλλους. Καταλαβαίνει κανείς σε τι διάθεση βρίσκομαι κοιτάζοντας τι φοράω. Δεν έχει σημασία ποια είναι αξία των ρούχων και τι brand φοράς. Τα ρούχα πρέπει να είναι μέρος της διασκέδασης μας, να μας κάνουν, να αισθανόμαστε όμορφα. Συχνά δημιουργώ ρούχα και κυρίως υποδήματα, διότι αισθάνομαι ότι είναι σαν να ζωγραφίζω. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε συνεργασία με σχεδιαστές έχω φτιάξει παπούτσια —τα οποία αγαπώ— με δικό μου σχέδιο».

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια από τώρα;

«Από παλιά έχω αδυναμία στα παπούτσια αλλά και στο σχέδιο και τη δημιουργία αυτών. Σε δέκα χρόνια όμως θα ήθελα να έχω παραμείνει στον χώρο της μόδας και ίσως περισσότερο στον τομέα του art direction».

Υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος ανάμεσα σε τόσα ταξίδια και projects του εξωτερικού;

«Ναι έχω! Προτεραιότητα δίνω σίγουρα στους φίλους μου, που είναι το οξυγόνο μου. Επίσης λατρεύω να ταξιδεύω με τις φίλες μου, αλλά και να περνάω λίγο ποιοτικό χρόνο μόνη μου».

Έρωτας: πως θα τον χαρακτήριζες;

«Μακάρι να υπάρχει στη ζωή μου, διότι ο έρωτας πάντα μου δίνει ώθηση καθώς είναι μεγάλη κινητήρια δύναμη».

Τηλεόραση μόδας θα έκανες στο κομμάτι της παρουσίασης;

«Ναι, θα το σκεφτόμουν ως ένα επόμενο βήμα εξέλιξης, με την προϋπόθεση ότι το concept θα ταιριάζει με αυτό που θέλω να κάνω και θα συνάδει με την πορεία μου. Δίψα για προβολή και για το γυαλί δεν έχω. Αν το κάνω όμως, επιθυμώ να βγει μοναδικό! Διότι διψάω για δημιουργία».

Τι θα δούμε άμεσα από την Έβελυν;

«Πολλά ταξίδια, αλλάζοντας λίγο το έντονο ύφος μόδας στη δουλειά μου και εντάσσοντας το ταξιδιωτικό στοιχείο περισσότερο. Είναι ωραίο να μυείς τους ακόλουθούς σου στις εμπειρίες σου και να μπορούν να μαθαίνουν από αυτές και να συνδυάζουν γνώσεις μόδας και ταξιδιού», είπε στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved