Μένουμε Σπίτι: Μαραβέγιας - Μποφίλιου θα τραγουδήσουν σήμερα live στο Instagram
Showbiz

Μένουμε Σπίτι: Μαραβέγιας - Μποφίλιου θα τραγουδήσουν σήμερα live στο Instagram

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, όμως όλοι κάνουμε ότι μπορούμε μέσα στο σπίτι προκειμένου να έχουμε ανεβασμένη τη διάθεσή μας. Ο Κωστής Μαραβέγιας με την Νατάσα Μποφίλιου θα προσπαθήσουν να δώσουν σήμερα μια ευχάριστη νότα στη ζωή μας. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας μένει σπίτι αλλά δεν σταματά να τραγουδά! Σήμερα λοιπόν μας καλεί στο «Καραντίνα Παγκράτι» ένα πάρτι στο instagram, όπου θα τραγουδήσει ζωντανά στις 16.00 το απόγευμα και μαζί του διαδικτυακά πάντα θα είναι και η Νατάσα Μποφίλιου!

Πρόκειται για μια πολύ ωραία ιδέα που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλοι καλλιτέχνες!

«Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια» έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας στην ανάρτησή του στο Instagram.

Είστε έτοιμοι για το «Καραντίνα Παγκράτι» με τον Κωστή Μαραβέγια και την Νατάσα Μποφίλιου;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved