Χατζίδου – Παύλου: Ο θρησκευτικός γάμος και τα δυο ονόματα στην κόρη τους (Photos)
Showbiz

Χατζίδου – Παύλου: Ο θρησκευτικός γάμος και τα δυο ονόματα στην κόρη τους (Photos)

Zευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στο γυαλί πλέον μέσω του «J2US».

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν για την απόφασή τους να πάρουν μέρος στο λαμπερό τάλεντ σόου του Open, τη γνωριμία τους και τον ερχομό του παιδιού τους, και αποκαλύπτουν στο «TV Εθνος» την ημερομηνία του γάμου τους και της βάφτισης της κόρης τους

Ολα μεταξύ σας έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριμία, σχέση, γάμος, οικογένεια. Πώς πήρατε τις αποφάσεις;
Ε.Π.: Τα πιο όμορφα συναισθήματα δεν εξηγούνται. Και δεν λειτουργείς με μαθηματική λογική. Οταν γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Καταλαβαίνεις πως είναι ο άνθρωπος που θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Οταν το νιώσεις αυτό, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για τίποτα. Εγώ ένιωσα λοιπόν πως με την Ελένη θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου και να δημιουργήσω την οικογένειά μου.
Ε.Χ.: Και εγώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή. Ο Ετεοκλής είναι ο άντρας που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Ετσι πρέπει να είναι οι άντρες. Για εμένα ο Ετεοκλής ήταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Οικογενειάρχης που ιεραρχεί σωστά τις προτεραιότητές του. Κάνει τα πάντα για τη γυναίκα του και το παιδί του. Με κέρδισε από την πρώτη στιγµή. Με τη δύναµή του, την ωριµότητά του. Τις πρώτες ηµέρες της γνωριµίας µας έλεγα «είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός». Και όµως έτσι είναι.


Τον πρώτο καιρό η διαφορά ηλικίας που έχετε σας προβληµάτισε καθόλου;
Ε.Π.: ∆εν µε προβληµάτισε ούτε µία στιγµή. Βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν έστω και ένα µικρό χρονικό διάστηµα πραγµατικά ευτυχισµένοι. Ολοι προσπαθούµε να βρούµε έστω και µία στιγµή ευτυχίας. Κατάφερα να βρω τη γυναίκα της ζωής µου και γνώρισα την ευτυχία, οπότε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καµία σηµασία.
Ε.Χ.: Πέρασε από το µυαλό µου µόνο τη στιγµή που τον γνώρισα και τον ρώτησα την ηλικία του. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα πως έχει ωριµότητα που δεν έχω συναντήσει σε µεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους. Οπότε και δεν το ξανασκέφθηκα.


Υπήρχε στην αρχή της γνωριµίας σας κάποια αµήχανη ή αστεία στιγµή;
Ε.Χ.: Για εµένα ήταν το θέµα µε το πρόσθετο µέλος. Οταν ακόµη δεν τον είχα γνωρίσει καλά, δεν είχα καταλάβει πόσο ακοµπλεξάριστος είναι µε αυτό το θέµα και πόσο δεν επηρεάζει καθόλου την καθηµερινότητά του. Ηµουν λίγο µαγκωµένη στο να προσέξω τι να πω. Ή να προτείνω πού θα πάµε. Μετά κάναµε βέβαια πλάκα, σε σηµείο να του λέω «θα σου βάλω τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι».
Ε.Π.: Γυρνάµε πολλές φορές στο σπίτι κουρασµένοι, λέµε «µας έχουν κοπεί τα πόδια από την κούραση» και γελάµε.

Στα πλάνα σας είναι ένα δεύτερο παιδάκι;
Ε.Π.: Αυτήν τη στιγµή όχι. Είµαστε απόλυτα συνειδητοποιηµένοι για το παιδάκι µας. Οµως τώρα θέλουµε να βρούµε λίγο τις ισορροπίες µας και να ζήσουµε τη χαρά του πρώτου παιδιού. Θα το συζητήσουµε αργότερα. Οχι, τώρα δεν είναι στα σχέδιά µας.

Προγραµµατίζετε θρησκευτικό γάµο;
Ε.Χ.: Ναι, θα γίνει στις 19 Σεπτεµβρίου. Γάµος και βάφτιση µαζί. Θα δώσουµε στη µικρή δύο ονόµατα: Μελίτα - ∆ήµητρα. Ο γάµος θα γίνει στην Αθήνα. Τρέχουµε µε τις προετοιµασίες. Νονοί της µικρής θα είναι οι πολύ καλοί µας φίλοι Αντζυ Γιαννακοπούλου και Θωµάς Παπαδόπουλος. Κουµπάρα στον γάµο θα είναι η φίλη µας Ειρήνη Ζεϊµπέκογλου. Το νυφικό µου το ετοιµάζει ο Stylianos και θα είναι σε παραδοσιακή γραµµή. Παραµυθένιο.
Ε.Π.: Το κοστούµι µου εµένα το ετοιµάζει ο κ. Γιαννέτος και τον εµπιστεύοµαι απόλυτα. Θα είναι ακριβώς στο στυλ µας.

Ετοιµάζετε κάποια έκπληξη ο ένας στον άλλον;
Ε.Π.: Εχω σκεφθεί κάτι απίστευτο. ∆εν θα πάει το µυαλό κανενός.
Ε.Χ.: Τώρα που το λέει ο Ετεοκλής, κάτι θα του ετοιµάσω κι εγώ (γέλια).

Ετεοκλή, πώς έγινε η πρόταση γάµου;
Ε.Π.: Στο σηµείο που γνωριστήκαµε. Εκεί που περπατήσαµε µαζί για πρώτη φορά και µοιραστήκαµε πράγµατα. Είµαι συναισθηµατικά δεµένος µε το µέρος αυτό. Είµαι παραδοσιακός. Κανονικά γονάτισα και προσέφερα το µονόπετρο.
Ε.Χ.: Και φυσικά εγώ είπα το «ναι» κατευθείαν.

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας η έλευση της µικρής;
Ε.Χ.: Τελείως! Το σπίτι είναι γεµάτο αγάπη! Ηρθε η ολοκλήρωση. Είµαστε οικογένεια.
Ε.Π.: Το παιδί πραγµατικά ολοκληρώνει την οικογενειακή ευτυχία όταν το ζευγάρι είναι καλά µεταξύ του. Οταν δεν υπάρχει η σωστή βάση στη σχέση του ζευγαριού, δεν έρχεται ένα παιδί για να βελτιώσει τη σχέση. Το λέω γιατί πολλοί άνθρωποι σκέφτονται «δεν είµαι καλά µε τον σύντροφό µου, ας κάνουµε ένα παιδί για να έρθουµε πιο κοντά». Πρέπει να είσαι καλά µε τον άνθρωπό σου και όλο αυτό µε την έλευση του παιδιού να µεγαλώσει ακόµη περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved