Ταβουλάρη: «Θέλω σίγουρα να επιστρέψω σύντομα στη δουλειά και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις»
Showbiz

Ταβουλάρη: «Θέλω σίγουρα να επιστρέψω σύντομα στη δουλειά και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις»

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μιας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός, που υποδύεται την Έλλη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα
χωρίς όνομα», Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησε για αυτή τη χρονιά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η ίδια, ήταν κομβική, για τις εξελίξεις στον
ρόλο της αλλά και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.


«Ήταν μία έντονη χρονιά που είχε από όλα μέσα. Αποφεύγω να λέω ότι είναι η χρονιά μου μιας και το θεωρώ λίγο υπερβολή αλλά σίγουρα ήταν μία καλή χρονιά για μένα. Έκανα πράγματα που μου αρέσουν, συνεργάστηκα με ανθρώπους που εκτιμώ, τους είδα από κοντά, και όντως ταιριάζαμε, και η ζωή μου αλλάζει προς το καλύτερο, από την άποψη πως αισθάνομαι ότι αναβαθμίζομαι. Οπότε μπορείς να πεις ότι ήταν μία κομβική χρονιά αυτή για μένα»


Αισθάνεσαι ότι οι κόποι και οι προσπάθειες που έκανες μέχρι σήμερα ανταμείφθηκαν;
«Σίγουρα, είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω κάνει. Επειδή είμαι απαιτητική πολύ με τον εαυτό μου και γενικά ως άνθρωπος. αν με ρωτάς θα σου απαντήσω ότι μπορώ κι άλλο και πάντα το ίδιο θα λέω. Αλλά είμαι ικανοποιημένη από την πορεία μου»

Τι απολαμβάνεις περισσότερο τώρα που διανύεις αυτή όμορφη περίοδο περιμένοντας το πρώτο σου παιδί; «Απολαμβάνω περισσότερο την ξεκούραση, γιατί το να μην εργάζομαι για αρκετό διάστημα είχα πολλά χρόνια να το ζήσω. Θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκουράζομαι και ηρεμώ, κακά τα ψέματα, σε λίγο καιρό που θα έρθει το παιδάκι μου θα είναι λίγο δύσκολο να ξεκουραστώ»


Θέλεις να επιστρέψεις ξανά σχετικά σύντομα στη δουλειά σου;
«Θέλω σίγουρα να επιστρέψω σύντομα στη δουλειά και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που κάνω. Όμως αυτό δεν μπορώ να σ' το απαντήσω με βεβαιότητα γιατί είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και δεν γνωρίζω τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει η μητρό-τητα. Επίσης, η μαμά μου δεν μένει εδώ αλλά στην Αγγλία, που συνεπάγεται πως δεν θα έχω άμεση βοήθεια, όπως συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες που γεννάνε. Οπότε είναι δύσκολο να το μελετήσω και να οργανώσω το πότε ακριβώς θα επιστρέψω στη δουλειά. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι την επόμενη σεζόν, αν φυσι¬κά υπάρχουν προτάσεις, θα δουλέψω»

Φέτος συνεργάστηκες θεατρικά και με τον Γιώργο Καπουτζί¬δη. Τι έχεις κερδίσει από τη συνεργασία σου μαζί του;

«Ο Γιώργος είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Κοιτάζω πάντα στις δουλειές μου πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι και το κομμάτι των ανθρώπων, τις συναντήσεις. Αυτό που με συγκλόνισε είναι πως για μένα είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος που έχω συναντήσει. Είναι πράος, καθόλου αντιδραστικός, πολύ ανεκτικός, ακούει την άποψη του άλλου, δίνει χώρο στον άλλον. Είναι γενικά ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι ο καθένας θα ήθελε να του μοιάσει, έτσι το έχω στο μυαλό μου, ότι είναι πρότυπο. Επαγγελματικά, είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα. Είναι μεγάλος εγκέφαλος και εγώ του βγάζω το καπέλο και για τον τρόπο που ζει, για τον τρόπο που έχει δομήσει τον χαρακτήρα του, για τις εμπειρίες του και για τον τρόπο με τον οποίο γράφει, που είναι πολύ ιδιαίτερος και χαρακτηριστικός», λέει η ηθοποιός στο mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved