Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η κατάθεση ψυχής και το απίστευτο σκηνικό με τη Ζωή Λάσκαρη (Video)
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η κατάθεση ψυχής και το απίστευτο σκηνικό με τη Ζωή Λάσκαρη (Video)

Αυτοψία: Συνέντευξη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μίλησε με ειλικρίνεια στον Αντώνη Σρόιτερ για την μεγάλη περίοδο εξάρτησης από τα ναρκωτικά και την κοκαΐνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε τα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Περιέγραψε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν ήταν απόλυτα εξαρτημένη από την κοκαΐνη ενώ εξήγησε πώς κατάφερε να ξεφύγει από την «εικονική πραγματικότητα» των χημικών ουσιών που κατέστρεφαν τη ζωή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα απίστευτο σκηνικό με τη μητέρα της.

Πώς αντέδρασε δηλαδή, όταν την έπιασε με ναρκωτικά.

«Στο λύκειο, σαν τιμωρία, η μητέρα μου έβγαλε την πόρτα από το δωμάτιο μου – ως έφηβη, που το μόνο πράγμα που θες είναι να κλείνεις την πόρτα και να είσαι μόνος σου – γιατί είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου. Η τιμωρία της ήταν να μην έχω ιδιωτικότητα και να μου βγάλει την πόρτα για περίπου έξι μήνες», αποκάλυψε αρχικά.

«Τέλη γυμνασίου, αρχές λυκείου, η πρώτη εμπειρία ήταν με το τσιγάρο. Οι πρώτες φορές ήταν φανταστικά, που λες “πω πω τι κάνω”. Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κανέναν για ότι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το κάνω», είπε.

«Μετά το τσιγάρο θες κάτι παραπάνω. Να δεις τι είναι η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί. Υπήρχε στην παρέα μου και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω. Δοκίμασα, μου άρεσε και έκανα για κάποιο διάστημα. Όταν έμεινα μόνη μου, εκεί, ξέφυγε η κατάσταση. Μου έδινε μια ευφορία, μια χαρά, μια κοινωνικότητα. Ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved