Έχετε δει τον μικρότερο αδελφό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη; Καμία σχέση μεταξύ τους! (photos)
Showbiz

Έχετε δει τον μικρότερο αδελφό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη; Καμία σχέση μεταξύ τους! (photos)

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχει αποδείξει εδώ και χρόνια το καλλιτεχνικό του ταλέντο, όμως το ίδιο κάνει στον χώρο της hard rock μουσικής και ο μικρότερος αδελφός του Θανάσης. 

Ο Θανάσης Δαδακαρίδης είναι κιθαρίστας στο συγκρότημα Gunzi Gun που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον χώρο της hard rock μουσικής.

Παρ' όλο που ο Θανάσης δεν είναι ιδρυτικό μέλος του γκρουπ, έχει πλέον ενσωματωθεί απόλυτα στην ομάδα των μοναδικών αυτών μουσικών οι οποίοι κάνουν πολύ επιτυχημένα live σε μουσικές σκηνές και έχουν και φανατικό κοινό που τους ακολουθεί.

Ο Θανάσης είναι 28 ετών και έχει λατρεία για τη μουσική που υπηρετεί ενώ στον χώρο του θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες.

Τα δύο αδέλφια έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόσφατα μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με τον μικρότερο αδελφό του. "Ξέθαψε" μία κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Αφού σε αγαπάω αφού... για πάντα μέσα στην καρδιά μου αδερφέ μου περήφανος και ευγνώμων που σε έχω στην ζωή μου Θανο @thanassis_ganzigun".

Δείτε φωτογραφίες τους αλλά και φωτογραφίες του Θανάση Δαδακαρίδη με τον οποίο δεν μοιάζουν και πολύ, η αλήθεια είναι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved