Τανιμανίδης-Μπόμπα: Η διατροφή τους όσες μέρες βρίσκονται σε καραντίνα, για να αναρρώσουν (pics+vid)
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Η διατροφή τους όσες μέρες βρίσκονται σε καραντίνα, για να αναρρώσουν (pics+vid)

Κορονοϊός: Ως τα πρώτα θύματα του ιού στην ελληνική σόουμπιζ, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έδειξαν τον... δρόμο για τη σωστή αντιμετώπιση της ασθένειάς τους και της διαδρομής τους για την ανάρρωσή τους. 

Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε δημόσια ότι είχε νοσήσει από τον κορονοϊό σε αντίθεση με τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος αρχικά είχε βγει αρνητικός.

Όμως, λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε και εκείνος πως είχε εμφανίσει συμπτώματα, ευτυχώς ήπια όπως και η σύζυγός του.

Στο μεταξύ όμως, η καραντίνα τους μέσα στο σπίτι, παρ' όλο που νιώθουν απόλυτα υγιείς, συνεχίζεται μιας και θα πρέπει να προφυλάξουν και τους γύρω τους.

Πάντως, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του κατ' οίκον περιορισμού τους, φρόντισαν να διατρέφονται σωστά και να προσέχουν ώστε η καθημερινή διατροφή τους να περιλαμβάνει πολλά υγρά με θρεπτικά συστατικά αλλά και όσπρια ώστε να αναρρώσουν πιο γρήγορα.

Οι φακές και οι φυσικοί χυμοί ήταν δύο από τις πολλές υγιεινές διατροφικές συνήθειες που έχουν υιοθετήσει τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να αποκλείουν και τις σπεσιαλιτέ της Ελληνίδας μάνας η οποία έστειλε... πακέτο με λιχουδιές.

Μάλιστα το... unboxing το έκανε ο Σάκης, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του τούς είχε στείλει λαχανοντολμάδες, κεφτεδάκια και πίτες προκειμένου να φάνε Σάκης και Χριστίνα για να στυλωθούν. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι απολαυστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved