Ελένη Μενεγάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια της πεντάχρονης κόρης της, Μαρίνας (Video & Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια της πεντάχρονης κόρης της, Μαρίνας (Video & Photos)

Γενέθλια είχε η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, καρπό του έρωτά της από τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είχε γενέθλια στις 29 Μαρτίου και λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των αυστηρών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση, η μικρή γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά της διαφορετικά!

Ως συνήθως, όπως έχει πει και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, διοργανώνει ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων στο σπίτι της και φτιάχνει η ίδια με τα χεράκια της πολλές νοστιμιές για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της. Όμως, λόγω των συνθηκών που βιώνει η χώρα μας αλλά και όλος ο πλανήτης με τον κορονοϊό, η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της Μαρίνας της οικογενειακά… Η Ελένη έφτιαξε την τούρτα και η Μαρίνα Παντζοπούλου έσβησε τα κεράκια της έχοντας δίπλα της τη μαμά, τον μπαμπά της και τα αδέρφια της.

Απλά και οικογενειακά ήταν τα πέμπτα γενέθλια της Μαρίνας Παντζοπούλου, που μεγαλώνει και ολοένα και περισσότερο μοιάζει στη μαμά της.

Δες τι είχε πει η Ελένη Μενεγάκη για τα πάρτι γενεθλίων που διοργανώνει για τις κόρες της, αλλά και τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίνας Παντζοπούλου, που έγινε πέντε χρονών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved