Παλαιολόγου: Μας λύγισε η ανάρτησή της: «Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό»
Showbiz

Παλαιολόγου: Μας λύγισε η ανάρτησή της: «Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό»

Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά το χαμό του πατέρα της.

Ο 88χρονος, πατέρας της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, έπασχε από άνοια και τις τελευταίες μέρες η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, και λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, ήταν παρόντες, εκτός από την ηθοποιό, μόνο η μητέρα της και ο αδερφός της.


«Για ποιο ταξιδι κινησες να πας.....», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας (23/3) στο Facebook.

Με νέο της μήνυμα η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Θα ήθελα μέσα απ την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δωσάτε με τις ευχές σας για την απώλεια του πατέρα μου. Θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα προσωπικά και είχα αρχίσει να το κάνω μέχρι που το fb μου το απαγόρευσε λέγοντας οτι μπορεί να είναι spam (ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε!!!).Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμα στο σπίτι του, έχοντας πάρει πολλή αγάπη, φροντίδα, νοιάξιμο από τη μητέρα μου κυρίως αλλά και από μας. Το οτι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό αλλά πάντα θα υπάρχει ζωντανά μέσα στην καρδιά και στη σκέψη μου. Όλες οι αναμνήσεις από εκείνον θα με ακολουθούν για πάντα στη ζωή μου, και κάθε φορά που θα τον σκέφτομαι θα χαμογελάω τρυφερά, γιατί αυτό μου έρχεται σαν πρώτη αντίδραση. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και το τέλος αυτού του σκληρού συμπαντικού μαθήματος που τώρα βιώνουμε να μας βρει γερούς και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved