Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: «Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά: «Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο»

H Φαίη Σκορδά ήταν κανονικά στο πόστο της στο Πρωινό!

Μετά από 14 μέρες απουσίας μιας και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, επέστρεψε πια στην καθημερινότητά της και μίλησε για όλα!

Διάβασε τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram, όμως δεν θέλησε να απαντήσει και εξήγησε τον λόγο και… δεν έμεινε μόνο εκεί!

Αρχικά τόνισε: «Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, γιατί αισθανόμουν πως υπήρχαν πολλές ερωτήσεις, αλλά ήταν για μένα πολύ μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω, ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή.»!

Και υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά: «Όλα καλά τώρα. Εγώ αισιοδοξία θέλω να μεταφέρω. Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες. Αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς και ειδικούς. Δεν το περίμενα. Από τη στιγμή που δεν είχα συμπτώματα το έκανα προληπτικά το τεστ, γιατί ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο. Έπαιρνα προφυλάξεις και μέτρα. Ακόμη και τότε έκανα όλες τις παραγγελίες κατ’ οικον. Όταν με ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι. Και μου έφεραν κάποια κρέατα σπίτι. Και φώναζα μη μπείτε μέσα, αφήστε τα απ’ έξω.»!

Και τόνισε: «Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αμέσως έβαλα μάσκα, γάντια και μια σακούλα σκουπιδιών. Δε ξέρω γιατί. Σαν προστασία. Ξαφνικά με είδαν έτσι ντυμένη μέσα στο σπίτι τα παιδιά. Αλλά είναι το πρώτο. Μετά βεβαίως ενημερώνεσαι και υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ»!

Δείτε όλα όσα είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved