O έρωτας της Ματίνας Νικολάου με τον τραγουδιστή σύντροφό της και το πώς γνωρίστηκαν
Showbiz

O έρωτας της Ματίνας Νικολάου με τον τραγουδιστή σύντροφό της και το πώς γνωρίστηκαν

Ακόμη και τώρα, στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε λό­γω της παγκόσμιας κρίσης με τον κορονοϊό, η ηθοποιός Μα­τίνα Νικολάου, ή Βάνια από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, και ο σύντροφος της Βασίλης Πορφυράκης, δεν ζουν χωριστά.

Μένουν σπίτι μαζί, όπως δείχνουν και τα social media μέσα από τα οποία, με τον δικό τους τρόπο, παρακινούν όσους τους ακολουθούν να κάνουν το ίδιο.

Αν και είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί, ο έρωτάς τους έγινε γνωστός έναν χρόνο πριν. Οπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και σύντομα η φιλική τους σχέση εξελίχθηκε σε έρωτα. Θυμόμαστε όλοι την έκπληξη της αγαπημένης ηθοποιού, την ημέρα των γενεθλί­ων της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, πριν από περίπου έναν μή­να, όταν ο Β. Πορφυράκης είχε εισβάλει με ένα άκρως ερωτικό τρα­γούδι στο πλατό, προκειμένου να ευχηθεί δημόσια στη σύντροφο του.

Μια ρομαντική κίνηση που εκφράζει το πάθος που τους συνδέει.

«Η Ματίνα είναι εξαιρετικός άνθρωπος ωραίος χαρακτήρας ανιδι­οτελής. Η σχέση πάντα φέρνει μια σταθερότητα, μια βάση, μια ηρε­μία και πάνω απ' όλα φέρνει και μια πληρότητα στον συναισθημα­τικό κόσμο. Γνωριστήκαμε πολύ νωρίς πριν αρχίσουν οι εκπομπές. Το καλοκαίρι ήμασταν και οι δύο άνεργοι και λέγαμε τι θα κάνουμε τον χειμώνα. Και μια μέρα μου λέει "έρχεται μια εκπομπή, πρωινό με τον Νίκο, και δεν ξέρω τι να κάνω". Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και μετά τα social media έφεραν ένα... ζέσταμα», είπε -μεταξύ άλλων- ο Β. Πορφυράκης σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σύντροφο του.

Αλλά και η Μ. Νικολάου έχει εκφραστεί με τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της λέγοντας: «Τον θαύμαζα γιατί είναι πάρα πολύ τα­λαντούχος έχει μια εξαιρετική φωνή, αλλά, πέ­ρα από αυτό, είχα διακρίνει και την ευαισθησία του. Εχει κάνει πάρα πολύ μεγάλα βήματα για - τον εαυτό του και νομίζω ότι είναι σε πάρα πο­λύ ωραία φάση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved