Έλληνας ηθοποιός: «Άνοιξα την τηλεόραση μετά από 7 χρόνια»! (photos)
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός: «Άνοιξα την τηλεόραση μετά από 7 χρόνια»! (photos)

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει για τον κορονοϊό: «Αν μου έρθει η ατυχία να κολλήσω, είναι φυσιολογικό να πεθάνω»

Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια άνοιξε τις τηλεοράσεις στο σπίτι του, λόγω των απαραίτητων μέτρων εγκλεισμού κατ' οίκον, που πάρθηκαν για τον κορονοϊό. Ο ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση που βιώνει μόνος μέσα στο σπίτι του και για το πώς περνάει το χρόνο του στη διάρκεια της ημέρας, αποκαλύπτοντας ότι έχει αρχίσει να μαγειρεύει, κάτι που δεν έκανε σχεδόν ποτέ στο παρελθόν.

Πώς περνάς το χρόνο σου μέσα στο σπίτι, λόγω των απαραίτητων μέτρων για τον κορονοϊό;
Ούτε που ήξερα πώς ανοίγει η τηλεόραση μου και τώρα, λόγω του κορονοϊού, που μένω στο σπίτι, πλήρωσα 50 ευρώ για να μου βάλουν σε λειτουργία τις δύο τηλεοράσεις που έχω, τις οποίες είχα να ανοίξω πολλά χρόνια.

Έχω να δω πολλά χρόνια τηλεόραση. Οι τηλεοράσεις μου είναι καινούργιες, τις έχω 7 χρόνια. Η μία είχε ανοίξει πριν από 3 χρόνια, κι εκείνη της κρεβατοκάμαράς μου την είχα τοποθετήσει και δεν την είχα ανοίξει ποτέ. Ο άνθρωπος που ήρθε να τις βάλει σε λειτουργία "τρελάθηκε", με ρώτησε :"Πόσο καιρό έχετε να τις ανοίξετε;" και του απάντησα: "Από τότε που τις πήρα". Τώρα βλέπω ταινίες, αλλά πιο πολύ βλέπω ειδήσεις, γι αυτό το απίστευτο που μας έχει βρει».

Είσαι ένας δραστήριος άνθρωπος, που βρίσκεται συνεχώς στο τρέξιμο. Πώς αντιμετωπίζεις όλη αυτή την κατάσταση του εγκλεισμού στο σπίτι;

Είμαι ένας πάρα πολύ ψύχραιμος άνθρωπος, επομένως έτσι το αντιμετωπίζω κι αυτό. Δεν έχω πανικοβληθεί καθόλου, με την έννοια ότι θα αγωνιώ ανά πάσα ώρα και στιγμή για τη ζωή μου. Επειδή είμαι εξοικειωμένος με το θάνατο, αν μου έρθει η ατυχία να κολλήσω, είναι φυσιολογικό να πεθάνω, παρ' όλα αυτά διατηρώ την ψυχραιμία μου.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν μείνει χωρίς τρόφιμα. Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, πριν εφαρμοστούν τα μέτρα, μοίραζα τρόφιμα σε οικογένειες ηθοποιών. Μέσα στο σπίτι μου δεν ασφυκτιώ, αλλά αισθάνομαι εγκλωβισμένος, γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου δεν μπορώ να βγω έξω, ενώ έτρεχα από το πρωί ως το βράδυ.

Επειδή έχω ένα μεγάλο σπίτι, μπορώ και κάνω πολλά πράγματα, δεν θα πω τα τετριμμένα, ότι ασχολούμαι τη βεράντα και τα παπαγαλάκια μου, που τα κάνω αλλά έχω ένα τρομερό αρχείο, το οποίο βάζω τάξη, κι αυτό θα μου κρατήσει αρκετό καιρό.Ετοιμάζω ένα λεύκωμα, αρχειοθετώ φωτογραφικό υλικό και πράγματα που είναι χρήσιμα για το λεύκωμα αυτό κι έτσι εποικοδομητικά περνάω τη μέρα μου.Επίσης, για πρώτη φορά μαγειρεύω, που εγώ δε μαγείρευα σχεδόν ποτέ.

Τι μαγειρεύεις;
Ασχολούμαι με τη μαγειρική, κάπως ερασιτεχνικά, τρώω... περίεργα φαγητά, πρόχειρα, ενώ είμαι πολύ της καθαριότητας. Μαγειρεύω όσπρια, αυγά ποσέ, πολλές σαλάτες, φαγητά που δεν χρειάζονται πάρα πολλές σάλτσες και τέτοια. Ακόμη τρώω πάρα πολύ ωραία πρωινά. Φοβάμαι μόνο μην παχύνω, γιατί δεν κινούμαι πάρα πολύ, αλλά έχω μια πάρα πολύ ωραία ταράτσα, πάνω από το σπίτι που είναι τελευταίος όροφος κι εκεί μπορώ να κάνω τζόκινγκ η οποία είναι σαν πλατεία και βλέπει όλη την Αθήνα.

Οπότε, σου έχει λείψει πολύ μόνο η δια ζώσης επαφή με κάποιους ανθρώπους;
Εμείς που ζούμε εντελώς μόνοι είμαστε οι λιγότερο επιρρεπείς στο να κολλήσουμε, αφού δεν βλέπουμε σχεδόν κανέναν. Βγαίνω από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα, να πάρω κάτι... Πήγα στην κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη και θέλω να πω ότι είναι προς τιμήν της οικογένειας, που δωρίζει ένα χρηματικό ποσό στο ΤΑΣΕΗ, στη μνήμη του, δεν μπορώ λοιπόν να μην πάω. Είναι η πρώτη φορά που πήγα σε μια κηδεία κάτω από δρακόντεια μέτρα, όπου βέβαια ήμασταν και ελάχιστοι άνθρωποι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved