8 λέξεις: Ο «Φοίβος» «αποκαλύπτεται» και μιλάει για το ρόλο του στη σειρά (photos)
Showbiz

8 λέξεις: Ο «Φοίβος» «αποκαλύπτεται» και μιλάει για το ρόλο του στη σειρά (photos)

8 λέξεις: Ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ' Ερρίκο μιλάει για το ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά και για το πώς νιώθει που υποδύεται για ακόμη μια φορά έναν κακό 

Ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ' Ερρίκο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Μπρούσκο», ενώ φέτος συνεργάζεται ξανά με τη δημιουργική ομάδα του για χάρη του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» υποδυόμενος το Φοίβο.


Φέτος, συναντιέσαι ξανά με τη Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Μίλησε μας για τη συνεργασία σας στο ερωτικό -πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις»
Αν δεν κάνω λάθος, ήμουν από τους πρώτους που έκλεισαν γι' αυτή τη σειρά, καθώς όταν δημιουργήθηκε ο ρόλος φαντάστηκαν εμένα και με πήραν αμέσως τηλέφωνο. Στην αρχή, δεν σου κρύβω, είχα κάποιους ενδοιασμούς επειδή θα έκανα ξανά έναν δολοφόνο αλλά είδαμε ότι είναι εντελώς διαφορετικός από τον Ροκάκη που έκανα στο «Μπρούσκο», οπότε και προχωρήσαμε.

Γιατί αγχώθηκες πιο πολύ όταν σε επέλεξαν για τον ρόλο του κακού;
Πιο πολύ με άγχωσε μην ταυτιστώ ότι κάνω συνέχεια τον κακό. Γρήγορα, όμως, το ξεπέρασα και όλα μια χαρά.


Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον στον ρόλο του Φοίβου, που υποδύεσαι;
Κατ΄ αρχάς έχουν όλοι οι δολοφόνοι. Δεν είναι απλά τύπου «σκοτώνω», αλλά σαν ρόλος έχει χαρακτήρα που οδηγεί όλο και παρακάτω. Επιπλέον, όλο αυτό με βοηθάει να δείξω κάτι παραπάνω σε υποκριτικό επίπεδο.

Περίμενες ότι η σειρά θα αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το δικό της κοινό;
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε άγχος και από εμάς και από την παραγωγή επειδή άλλαξε κανάλι. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα, όμως, ο Αντρέας (σ.σ.: Γεωργίου) έχει φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί, όπως και αποδείχθηκε. Μήνα με τον μήνα αυξάνονταν τα νούμερα τηλεθέασης. Θέλαμε και πιστεύαμε ότι θα πάει καλά η σειρά γιατί είναι καλή και διαφορετική από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:


Από ό,τι γνωρίζουμε, η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου. Εσύ θα παραμείνεις;
Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου με νέο κύκλο επεισοδίων και σίγουρα, θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Ωστόσο, δεν έχουμε κάνει καμία επίσημη συζήτηση με την παραγωγή και, μάλλον, θα αργήσει να γίνει λόγω του κορονοϊού…

Σε τι βαθμό σε έχει επηρεάσει αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε παγκοσμίως;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν μένω συνέχεια στο σπίτι λόγω του ότι έχω και τα σκυλιά, που πρέπει να τα πάω βόλτα. Έχω μια ελευθερία κινήσεων. Από εκεί και πέρα, σίγουρα με επηρεάζει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα...
Προς το παρόν, έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα και δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσουμε, αν και πολλοί λένε μετά το Πάσχα.

Είσαι αισιόδοξος για το τέλος αυτής της περιπέτειας;
Είμαι αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει, όπως έγινε στην Κίνα.

Όσον αφορά τον Φοίβο, ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδηγούν να σκοτώνει κόσμο;
Ο Φοίβος έχει σαν πρωταρχικό στόχο να γίνει πλούσιος και προσπαθεί να το πετύχει με κάθε τρόπο. Με την εξυπνάδα, κάνοντας τον αλγόριθμο τον οποίο πούλησε σε μια εταιρεία, και με τις δολοφονίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved