Πέμυ Ζούνη - κορονοϊός: «Είμαστε όλοι αμήχανοι αλλά αισιοδοξούμε»
Showbiz

Πέμυ Ζούνη - κορονοϊός: «Είμαστε όλοι αμήχανοι αλλά αισιοδοξούμε»

Πέμυ Ζούνη - κορονοϊός: «Βρισκόμαστε όλοι, παγκοσμίως, στη δίνη μιας πρωτόγνωρης κατάστασης. Κανείς ζων δεν την έχει βιώσει ξανά»

Με αγωνία και λύπη παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού η Πέμη Ζούνη, ηθοποιός με μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής τέχνης αλλά και επιχειρηματίας, ούσα ιδιοκτήτρια του πολυχώρου «ΕΙ Convento Del Arte» στο Μεταξουργείο.

Ενός χώρου bar restaurant με live θέαμα που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη μυστηριακή αισθητική του, τις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, αλλά και την απόφαση να στηρίξει και να προωθήσει τον ελληνικό αμπελώνα, εντάσσοντας στη λίστα του κατά βάση ελληνικές ποικιλίες.

Δυστυχώς, η μία ακύρωση ήρθε μετά την άλλη, για να κλείσουν - αναγκαστικά- οι πόρτες μέχρι νεωτέρας.

«Βρισκόμαστε όλοι, παγκοσμίως, στη δίνη μιας πρωτόγνωρης κατάστασης. Κανείς ζων δεν την έχει βιώσει ξανά και, παρ' όλες τις προειδοποιήσεις, εδώ και χρόνια, των επιστημόνων, κανένα κράτος δεν φαίνεται να ήταν προετοιμασμένο», σχολίαζει σχετικά η Πέμη Ζούνη εξηγώντας πως κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέχει τις σωστές απαντήσεις και οδηγίες για την αντιμετώπιση των τεράστιων θεμάτων που ανακύπτουν, αυτών της υγείας και της οικονομίας.

«Είναι δεδομένο πια ότι τρώμε όλοι ένα οικονομικό χαστούκι, ακριβώς τη στιγμή που αρχίσαμε να αναπνέουμε μετά τη δεκαετή κρίση.

Το «Convento» είναι ένα κατάστημα που λειτουργεί εποχικά, από το Φθινόπωρο έως το τέλος της άνοιξης. Επομένως, είναι φανερό ότι η σεζόν έχει χαθεί. Τα πάγια έξοδα, όμως, συνεχίζονται για το επόμενο επτάμηνο! Οι εξελίξεις ήταν με την ταχύτητα της χιονοστιβάδας» αποκαλύπτει.

Όσο για το αν υπάρχει κάποιο plan Β στην τρέχουσα φάση, απαντά: «Δεν πιστεύω ότι ήταν πολλοί εκείνοι που πρόλαβαν να οργανώσουν κάποιο plan Β. Η Πολιτεία έχει αντιδράσει με καλά αντανακλαστικά , αλλά και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει αυτή την στιγμή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πορεύεται με κάποιες παροχές, που θεωρώ ότι θα αποδειχθούν ανεπαρκείς».

Απαντήσεις περί μείωσης προσωπικού ή χρονικής διάρκειας που μπορεί να αντέξει η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολο να δοθούν για την ώρα.

«Είμαστε όλοι αμήχανοι. Αλλά αισιοδοξούμε. Δεν έχουμε πολλές επιλογές πρέπει να αντέξουμε όλοι. Να μη χαθούν οι δουλειές. Να βάλουμε όλοι πλάτη για ένα δύσκολο αύριο. Ας είναι μόνον οι οικονομικές δυσκολίες αυτές που θα θυμόμαστε», καταλήγει, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved