Η Σερ «νοσοκόμα» του Βαλ Κιλμερ όταν διαγνώστηκε με όγκο στον λαιμό
Showbiz

Η Σερ «νοσοκόμα» του Βαλ Κιλμερ όταν διαγνώστηκε με όγκο στον λαιμό

Η Σερ «σκάναρε» τον κούκλο τραυματιοφορέα που μετέφερε τον Βαλ Κιλμερ στο νοσοκομείο. «Παρά το γεγονός ότι ήμουν γεμάτος αίματα, την τσάκωσα και έσμιξα τα φρύδια μου» λέει ο 60χρονος Κίλμερ

 

Διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό το 2015, ωστόσο για αρκετό καιρό το διέψευδε και αρνούνταν να μιλήσει γι' αυτό.

Στην αυτοβιογραφία του, με τίτλο «I’m your Huckleberry», ο Βαλ Κίλμερ μιλάει για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τη μάχη του με τη νόσο, καθώς, επίσης, και για τη στενή του φιλία με τη Σερ, η οποία του συμπαραστάθηκε ουσιαστικά σε όλο αυτό.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Κίλμερ στις αρχές της δεκαετίας του '80, τον φιλοξένησε στο σπίτι της το διάστημα της ασθένειας του.

«Ενα βράδυ ξύπνησα ξαφνικά κι άρχισα να κάνω εμετό αίμα, που κάλυψε όλο το κρεβάτι μου, σαν σκηνή από τον "Νονό". Προσευχηθηκα και κάλεσα ασθενοφόρο. Μετά ειδοποίησα την οικοδέσποινα μου» αναφέρει στις σελίδες του βιβλίου του, προσθέτοντας ότι η Σερ άρχισε να «σκανάρει» τον κούκλο τραυματιοφορέα.

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν γεμάτος αίματα, την τσάκωσα και έσμιξα τα φρύδια μου» λέει ο 60χρονος Κίλμερ. Αν και η 73χρονη σήμερα Σερ ντράπηκε που την πήρε είδηση, ξέσπασε αμέσως σε γέλια.

«Βρεθήκαμε να αστειευόμαστε για την ομορφιά και το πάθος, ενώ εγώ έμοιαζα με κασκαντέρ από την ταινία του Ταραντίνο "Reservoir Dogs" και, ναι, ενώ η ζωή μου έδειχνε να διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο» συνεχίζει. Ο ηθοποιός, έπειτα από χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και τραχειοτομή, κατάφερε να θεραπευτεί πλήρως.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved