Μάκης Παντζόπουλος: Σπάνιες φώτο πριν γνωρίσει την Ελένη- Εσύ τις έχεις δει;
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Σπάνιες φώτο πριν γνωρίσει την Ελένη- Εσύ τις έχεις δει;

 Ο Μάκης Παντζόπουλος, από την ημέρα που έγινε γνωστή η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Ο Μάκης Παντζόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1969 και είναι 51 χρονών! Κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου.

Είναι επιχειρηματίας και διατηρεί ένα πρωτότυπο ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Άχλα της Άνδρου, το Όναρ. Μητέρα του είναι η Λιλίκα Μαντζίκα και πατέρας του ο Δημήτρης Παντζόπουλος.

Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Ο Μάκης ή Μαθιός όπως τον φωνάζουν στο νησί, είναι σοβαρός, μετρημένος, χαμηλών τόνων και γοητευτικός! Είναι 10 χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι την Μαρίνα, που είναι 5 χρονών και κούκλα!

Τόσα χρόνια ο Μάκης Παντζόπουλος είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης και σπάνια τον έχουνε δει να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους! Κρατά διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα, η μόνη φορά που μίλησε σε τηλεοπτικές κάμερες ήταν όταν γεννήθηκε η κόρη του Μαρίνα.

Αυτός είναι ο Μάκης Παντζόπουλος, ο άντρας που είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη! Είναι 10 χρόνια μαζί! 10 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μία πανέμορφη οικογένεια.

Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό του Μάκη Παντζόπουλου πριν γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved