Άγριες μέλισσες: Αμαλία Καβάλη: «Έχω αρκετά κοινά στοιχεία με την Ουρανία»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Αμαλία Καβάλη: «Έχω αρκετά κοινά στοιχεία με την Ουρανία»

Η Αμαλία Καβάλη υποδύεται την Ουρανία στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες μέλισσες.

Η ηθοποιός με σπουδαία θητεία στο θέατρο ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την τηλεόραση μέσα από τη δημοφιλή σειρά εποχής.

Παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιδικό και μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει πολλά κοινά με την ηρωίδα που υποδύεται.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το μυστικό της επιτυχίας της σειράς;

«Οι "Αγριες μέλισσες" είναι η πρώτη παραγωγή μεγάλης κλίμακας των τελευταίων χρόνων με πρωτότυπη μυθοπλασία. Είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα από ταλαντούχους ανθρώπους που έσκυψαν πάνω στη δουλειά με αγάπη, ελπίζοντας πως θα βρουν ανταπόκριση».

Έχετε κοινά στοιχεία με την Ουρανία; Πώς χτίσατε την πολύ επιτυχημένη περσόνα της;

«Έχω αρκετά περισσότερα κοινά στοιχεία με την Ουρανία απ' όσα αρχικά πίστευα. Όμως, ήδη στο δοκιμαστικό, όταν μου έδωσαν να διαβάσω το ρόλο, το κείμενο μου θύμιζε τη γυναίκα που βοηθούσε να σταθεί το νοικοκυριό μας όρθιο στα παιδικά μου χρόνια.

Είναι μια γυναίκα με θετική προδιάθεση στη ζωή, που μπορεί να είναι συνάμα μαχητική και γλυκά υποχωρητική. Έτσι, κυρίως μέσω αυτής, κατανόησα την ιδιοσυγκρασία του ρόλου. Έπειτα προσέθεσα στοιχεία και από άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος μου, όπως από τη μοδίστρα πλάι στην οποία μαθήτευσα το καλοκαίρι, την Ευαγγελία Τσιούνη».

Πώς μια γυναίκα όπως η Ουρανία δέχεται τη συμπεριφορά του συντρόφου της; Τι την κάνει να υποχωρεί;

«Η Ουρανία, όπως και όλες οι γυναίκες της εποχής, είναι γαλουχημένη με το μότο "άντρας είναι, δεν πειράζει". Άρα, είναι μαθημένη να επιδεικνύει μεγαλύτερη ελαστικότητα στη συμπεριφορά του συντρόφου της απ' ό,τι ίσως θα έκανε μια σύγχρονη γυναίκα. Μια και η Ουρανία είναι ορφανή, ο Κυριάκος είναι η μόνη οικογένεια που έχει.

Κατά τη διάρκεια της σειράς, ανακάλυψε πως ο σύντροφος της ήταν παράλληλα αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα, αλλά επίσης πως πριν από τη γνωριμία τους είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει παιδί από τον πρώτο του γάμο. Πληροφορίες που της απέκρυπτε χρόνια. Κατάλαβε, λοιπόν, πως εμπιστεύτηκε απόλυτα έναν άνθρωπο που εξαρχής υπήρξε ανειλικρινής μαζί της.

Αγαπάει κάποιον που δεν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά. Ακόμα και να θέλει να τον συγχωρήσει, υπάρχει γάμος μετά την κατάλυση της εμπιστοσύνης;».

Αν υποθέσουμε ότι, τελικά, όλα πάνε όπως θέλουν και η Ουρανία με τον Τόλλια είναι μαζί, είναι -ήταν- δυνατόν αυτό σε μια τόσο κλειστή κοινωνία;

«Η Ουρανία με τον Τόλλια βρέθηκαν μπροστά σε μια αποκάλυψη. Είναι συγχωριανοί, αλλά δεν ερωτεύτηκαν. Και οι δύο ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν ξενομερίτες.

Το σύντομο διάστημα που πέρασαν κάτω από την ίδια στέγη κατάλαβαν πως έχουν κοινή ιδέα για το τι τους κάνει ευτυχισμένους στη ζωή: και οι δύο θέλουν μια ήσυχη οικογένεια. Αντιλήφθηκαν πως αν είχαν παντρευτεί μεταξύ τους -έστω από προξενιό- θα ήταν πιο ευτυχισμένοι απ' ό,τι είναι τώρα.

Γεγονός παραμένει, όμως, πως είναι ερωτευμένοι με τους συντρόφους τους ακόμα και αν αυτό τους κάνει λιγότερο ευτυχισμένους. Το πρωταρχικό δίλημμα που αντιμετωπίζουν δεν είναι πώς θα αντιδράσει η κλειστή κοινωνία, αν επιλέξουν να είναι μαζί. Επιλέγεις για σύντροφο αυτόν με τον οποίο μοιράζεσαι την ιδέα της ευτυχίας αλλά δεν είσαι ερωτευμένος ή επιλέγεις αυτόν που είσαι ερωτευμένος αλλά δεν μοιράζεσαι τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ηθικές αξίες;».

Τι μπορείτε να μας πείτε για τη συνέχεια της σειράς και την ηρωίδα σας;

«Στη συνέχεια θα δούμε αν η Ουρανία θα έχει σύντροφο ή όχι», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved