Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χαίρονται τον έρωτά τους εν μέσω καραντίνας (Photos)
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χαίρονται τον έρωτά τους εν μέσω καραντίνας (Photos)

Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν χάνουν το κέφι τους.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής υποστηρίζουν φανατικά το «Μένουμε σπίτι» και κάθε ημέρα που περνά είναι μια καλή ευκαιρία για να ζήσουν τον ερωτά τους και να περάσουν όμορφα μαζί.

Το ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο σπίτι σχεδόν από τον πρώτο μήνα της σχέσης του, δηλαδή από τον περασμένο Οκτώβριο.

Όμως, λόγω των εμφανίσεων και των θεατρικών παραστάσεων που είχε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε ο Αλέξανδρος με την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν είχαν καταφέρει να χαρούν τη συγκατοίκησή τους.

Είχαν καταφέρει, όμως, μέσα σε αυτό το εξάμηνο να κάνουν μαζί πολλά όμορφα πράγματα. Συνεργάστηκαν στενά στο βιντεοκλίπ της Ειρήνης για το τραγούδι «Κοίτα μην αγγίζεις» και πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη. Τώρα, όμως είναι η πρώτη φορά που είναι μαζί όλο το εικοσιτετράωρο.

Χρέη κομμώτριας

Το ερωτευμένο ζευγάρι αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό την απαγόρευση της κυκλοφορίας, που είδε σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστεί και να απολαύσει χαλαρές και αγαπησιάρικες στιγμές.

Ειρήνη και Αλέξανδρος από το πρωί έως αργά το βράδυ περνούν υπέροχα. Απολαμβάνουν το πρωινό τους, βλέπουν ταινίες, ενώ ο Αλέξανδρος δεν σταματά να αθλείται ούτε και μέσα στο σπίτι, με τη σύντροφο του να συμμετέχει ενεργά στις ασκήσεις γυμναστικής.

Βέβαια, και η Ειρήνη, παρότι έχουν αναβληθεί όλες οι εμφανίσεις της λόγω Covid-19, δεν σταματά να τραγουδά, με τον αγαπημένο της να την καταγράφει σε βιντεάκια και τους ακόλουθους στα social media να την παροτρύνουν να ερμηνεύει όλες τις επιτυχίες της.

Εκτός από τα καθημερινά πράγματα που κάνουν στο σπίτι, η Ειρήνη πριν από λίγες ημέρες εκτέλεσε και χρέη κομμώτριας. Και μπορεί να μην έβαλε τον Αλέξανδρο να ξυρίσει το... μουστάκι του, όπως έλεγαν και σε μια από τις κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, έκανε όμως κάτι παρόμοιο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχθηκε την πρόκληση του ποδοσφαιριστή Αντελίνο Βιεϊρίνια και κουρεύτηκε, με την αγαπημένη του Ειρήνη να χειρίζεται με μαεστρία την ξυριστική μηχανή.

Έτσι, τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια που κοσμούσαν το κεφάλι του ποδοσφαιριστή και είχαν γίνει σήμα κατατεθέν του ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Πηγή: Reallife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved