Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη (photos)
Showbiz

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη (photos)

Η Βάσω Λασκαράκη έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και το κατήγγειλε δημόσια, θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε καραντίνα, όπως όλοι μας, στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα, διαπίστωσε πως επιτήδειοι δημιούργησαν fake προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της στο Ιnstagram, παριστάνοντας πως ήταν εκείνη.

Φανερά ενοχλημένη και φυσικά εκνευρισμένη, η Βάσω Λασκαράκη έκανε report για πλαστοπροσωπία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να «κατέβει» ο ψεύτικος λογαριασμός και σχεδόν αυτόματα ενημέρωσε και τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Μάλιστα έγραψε:

«Έχω άπειρα μηνύματα από φίλους μου γι’ αυτόν τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε και παριστάνει εμένα. Έχει ίδια εικόνα προφίλ και λέει ότι είμαι εγώ».

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να απαλλαγεί από τους επιτήδειους που έστησαν αυτή την απάτη, πίσω από την οποία κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να κρυβόταν.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι δεινή χρήστης των social media και για την ίδια είναι εργαλείο δουλειάς. Γι' αυτό και έσπευσε να μιλήσει δημόσια για την απάτη αυτή εις βάρος της.

Δείτε το repost της με το οποίο αποκάλυψε και την όλη απάτη εις βάρος της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved