Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για την επέτειό τους και το μήνυμά της
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για την επέτειό τους και το μήνυμά της

Σήμερα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι κλείνει δύο χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Άρη Γούτο και θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι και σε λίγες μέρες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους και το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο μιας και η Φλορίντα ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Τότε, μάλιστα, η ίδια είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη για αυτή την όμορφη ημέρα της ζωής της:

«Επιτέλους παντρεύτηκα και χάρηκε και η μανούλα μου! Για μια μαμά είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σάββατο μεσημέρι, δώδεκα η ώρα περίπου, εμείς οι πιο κοντινοί συγγενείς, ήμασταν περίπου 20 άτομα… Γελάσαμε… Εγώ συγκινήθηκα πολύ και δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα με έπιαναν τα… ζουμιά, από την αρχή, πριν φτάσουμε στο Δημαρχείο. Συγκινήθηκα πολύ, ο Άρης ήταν πιο ήρεμος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο…»!

Σήμερα, λοιπόν, και μόλις λίγες ημέρες πριν μπει στον μήνα της για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της, η Φλορίντα ανέβασε μία πολύ όμορφη κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της και έγραψε το εξής πολύ τρυφερό μήνυμα για την επέτειό τους: «Σε ευχαριστώ αγάπη μου που ήρθες και μου άλλαξες τη ζωή.».

Δείτε στην gallery τη φωτογραφία που ανέβασε αλλά και στιγμιότυπα από τον λιτό γάμο του ζευγαριού πριν από δύο χρόνια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved