Μαρία Μπεκατώρου:Δες πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια - Άλλος άνθρωπος η παρουσιάστρια (Photos)
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου:Δες πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια - Άλλος άνθρωπος η παρουσιάστρια (Photos)

Στο πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει θεαματικά η Μαρία Μπεκατώρου. Παραμένει το ίδιο ταλαντούχα, γλυκιά, αυθόρμητη και με χιούμορ, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει τις μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Με αφορμή τα κιλά που έχασε το τελευταίο διάστημα, συγκεντρώσαμε δεκάδες φωτογραφίες της από την αρχή της καριέρας της και όπως κι εσύ θα διαπιστώσεις σε μερικές από αυτές δεν έχει καμία σχέση με την Μαρία που σήμερα απολαμβάνουμε στις επιτυχημένες τηλεοπτικές της εκπομπές.


Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου Just the 2 of us του Mega, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Λίγο αργότερα, παρουσίασε την εκπομπή Masterchef Junior στο ίδιο κανάλι, ενώ παράλληλα συνέχιζε κανονικά να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο Χωρίς Ταμπού στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι το 2013.

Το 2013 ανέλαβε την παρουσίαση του σόου με φιλανθρωπικό σκοπό Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1, το οποίο συνεχίζεται έως σήμερα. Παράλληλα με το σόου, ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής Τα Καρντάσιανς στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα μέχρι και το 2015.

Τον Μάιο του 2015, ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Πρωινό ΣουΚου που προβάλλονταν στον ΑΝΤ1, κάθε Σαββατοκύριακο ενώ τις δυο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Still Standing.

Η Μαρία ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του άντρα της, Αντώνη Αλεβιζόπουλου.

Μπες στη gallery και δες φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved