Το άγριο χώσιμο της Καινούργιου: «Δεν μας καταδεχόντουσαν, μας σνόμπαραν, τώρα παίρνουν τηλέφωνο»
Showbiz

Το άγριο χώσιμο της Καινούργιου: «Δεν μας καταδεχόντουσαν, μας σνόμπαραν, τώρα παίρνουν τηλέφωνο»

Ευτυχείτε: Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου συνδέθηκε μέσω skype, σήμερα (15/4), Μεγάλη Τετάρτη, ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός ρώτησε την παρουσιάστρια αν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται τηλεοπτικά και τότε εκείνη βρήκε την ευκαιρία να πει κάποια πράγματα που ήθελε.

«Έχει ξαναγίνει συνέντευξη μεταξύ των δύο μας και θέλω να σας πω κάτι. Δεν ξέρω αν το θυμάστε.

Θέλω να το πω τώρα δημοσίως. Εγώ ξεκίνησα ρεπόρτερ στο Τηλεάστυ τότε, μετά πήγα στο MEGA στον Γρηγόρη ενώ παράλληλα σπούδαζα κιόλας.

Από τις εποχές λοιπόν που ήμουν στο Τηλεάστυ που πήγαινα με ένα μικρόφωνο να κάνω backstage στα θέατρα, πάρα πολύ από τους πολύ επιτυχημένους ηθοποιούς που βλέπανε αυτό το μικρόφωνο δεν μου μιλούσαν.

Κύριε Ρώμα ήσασταν από τους λίγους και το θυμάμαι, που ήσασταν πάντα τόσο ευγενικός, μου μιλούσατε πάντα και είχατε έναν καλό λόγο στο στόμα κι εγώ αυτό δεν το ξεχνάω», είπε.

Ο Χάρης Ρώμας την ευχαρίστησε και έκανε μια αναφορά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Τότε ήρθε η έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εκτιμώ πολύ αυτό που λέτε και με συγκινείτε και μου δίνετε την αφορφή να πω κάτι. Τότε είχαμε ξεκινήσει στο Έψιλον στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ" και πολλά άτομα από την ομάδα είμαστε από τότε.
Τότε, όταν ξεκινήσαμε κάποιοι σνόμπαραν να μας μιλήσουν κύριε Ρώμα και τώρα που κάνουμε ένα από τα πιο επιτυχημένα πρωινά, μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε "ξέρετε, να βγούμε να μιλήσουμε;", ενώ τότε δεν μας καταδεχόντουσαν. Αυτά αλλάζουν και η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved