Ο «Γολγοθάς» των celebrities – Οι θάνατοι που θα κάνουν το φετινό τους Πάσχα αλλιώτικο
Showbiz

Ο «Γολγοθάς» των celebrities – Οι θάνατοι που θα κάνουν το φετινό τους Πάσχα αλλιώτικο

Αρκετοί είναι οι celebrities που το φετινό τους Πάσχα θα είναι διαφορετικό.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η μάχη που δίνουμε όλοι με τον Covid-19 και την προσπάθεια να τιθασεύσουμε την επέλασή του, αλλά για κάποιους ανθρώπους θα είναι ένα Πάσχα διαφορετικό, λόγω του ότι «έχασαν» αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς δυστυχώς έχασε την γιαγιά του σε ηλικία 95 ετών. Ο pop star ήταν πολύ δεμένος μαζί της, αφού τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα ήταν μαζί της.

«Ένας τοίχος μας χώριζε από τη γιαγιά μου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πλημμύριζαν τα χωράφια, πλημμυρίζαμε κι εμείς. Υπήρχε μια μεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν με τα μπράτσα τους. Υπήρχε μια αναστάτωση και μια ένταση.

Οι γονείς μου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσμα μέσα στην ψυχή μου. Μέναμε πολύ καιρό με τη γιαγιά μας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εμπόδιζε, γιατί ήταν μια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαμε τα αίματα στις πατημασιές της. Λιμνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οικογένεια Βουτσά

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα. Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε στα τέλη Φεβρουαρίου σε ηλικία 88 ετών. Ο χαμός του, όμως, στοίχισε πολύ στην σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία είχαν αποκτήσει τον μικρό Φοίβο, αλλά και οι κόρες του Θεοδώρα, Νικολέτα και Σάντρα ήταν απαρηγόρητες στο τελευταίο «αντίο». Μάλιστα, η Νικολέτα στον επικήδειο λόγο της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και λύγισε.

Η Αλίκη Κατσαβού είχε δηλώσει πριν λίγο διάστημα στο gossip-tv: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Ήταν ένας πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης κι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος ταυτόχρονα. Δεν είναι τυχαία η αγάπη του κόσμου. Ο Κώστας χάρισε και συνεχίζει μέσα από τις ταινίες του να χαρίζει γέλιο. Σαφώς πενθώ όπως κι ο γιος μου, όμως το να κλαίμε μονάχα είναι κάτι που εκείνος δεν θα το ήθελε. Τα 40 του Κώστα ήταν μια δύσκολη απόφαση. Έγιναν με τα απολύτως απαραίτητα και με τρόπο ορθόδοξο, προσαρμοσμένοι στην κατάσταση του κορονοϊού και για να μην εκτεθούμε σε κανέναν κίνδυνο ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος θα ήθελε ένα ανοιχτό μνημόσυνο και δεσμεύομαι να γίνει ένα ανοιχτό μνημόσυνο όταν όλα περάσουν και έρθει η κανονικότητα στις ζωές μας».

Κατερίνα Γκαγκάκη

Και η Κατερίνα Γκαγκάκη έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο πρόσφατα. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή κι εκείνη είχε γνωστοποιήσει το δυσάρεστο γεγονός μέσω instagram. Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν πολύ δεμένη με τον μπαμπά της και μάλιστα τα όσα έγραψε όταν κοινοποίησε τον θάνατό του συγκίνησαν πολλούς.

Κοινοποίησε το στρωμένο κρεβάτι του πατέρα της πάνω στο οποίο καθόταν και τον περίμενε η γάτα του, στην οποία είχε εκείνος μεγάλη αδυναμία και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας αυτής : «Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο Μπαμπά μου».

Κώστας Κοκκινάκης

Ο δημοφιλής πολίστας Κώστας Κοκκινάκης στα τέλη Μαρτίου ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο του πατέρα του. Μάλιστα, με ένα λιτό αλλά παράλληλα συγκινητικό post στο instagram αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ενώ τα λόγια που χρησιμοποίησε είχαν θαυμασμό, σεβασμό και πολλή αγάπη.

«Ήρθε τελικά αυτή η δύσκολη στιγμή. Ο καλύτερος μπαμπάς, παππούς και σύζυγος που υπήρχε. Πάντα δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαζόμασταν. όπως μου είπε κάποιος, ένας σοφός, έξυπνος και καλός άνθρωπος. Μετανιώνω που δεν στα είχα πει αυτά νωρίτερα, ελπίζω να τα δεις από εκεί ψηλά που βρίσκεσαι».

Οικογένεια Κοτανίδη

Σε ηλικία 74 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης, ενώ η είδηση του θανάτου του βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο στη θλίψη.

Οι δυο κόρες του Αντιγόνη και Εύα ήταν απαρηγόρητες, ενώ μέσα από το facebook αποχαιρέτησαν τον μπαμπά τους πολύ γλυκά: «Μπαμπάκα, (Μπαμπάκια! Σ’ακούμε ήδη να μας απαντάς) Ακόμα κι εσύ που είχες τόσο μοναδική σχέση με τη γλώσσα μας δεν ξέρω αν θα μπορούσες να περιγράψεις αυτό που έχει συμβεί. Πως να περιγραφεί το αδιανόητο; Σε αποχαιρετούμε τόσο άδικα και τόσο νωρίς… Μας έμαθες τι σημαίνει Ισότητα, τι σημαίνει Δημοκρατία, τι σημαίνει Δικαιοσύνη. Τι σημαίνει γενναιοδωρία και γενναιότητα ψυχής, τι σημαίνει τόλμη. Μας έμαθες να ονειρευόμαστε και να πραγματοποιούμε τα όνειρα μας.

Μας έμαθες να αγαπάμε την τέχνη και, για μένα προσωπικά, πως να την υπηρετώ με καθαρότητα. Μας έδωσες το απόλυτο παράδειγμα της καθαρότητας της ψυχής και της ισορροπίας ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και αυτό που είναι σωστό. Μας έμαθες να έχουμε την κρίση να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους δίχως να τους κρίνουμε».

Nia Vardalos

H Ελληνοαμερικανίδα Nia Vardalos ηθοποιός έχασε των αγαπημένο της πατέρα σε ηλικία 88 χρόνων στα μέσα Μαρτίου.

«Ο μπαμπάς μας, πέθανε ήσυχα. Γεννημένος σε ένα ελληνικό χωριό, μετανάστευσε στον Καναδά και με την μητέρα μας, έχτισε μια ευτυχισμένη ζωή. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πράγματι η βάση για τον χαρακτήρα του Γκας που έγραψα για τις ταινές Γάμος αλα Ελληνικά. Ηταν τόσο περήφανος για όλους μας και ξέρουμε πως είναι στον παράδεισο, δισάσκοντας σε όλους την ελληνική ρίζα όλων των λέξεων. Κωνσταντίνος Βαρντάλος. 1932-2020. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο facebook η ίδια.

Μάλιστα, λόγω του κορονοϊού δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved