Μενεγάκη: Αυτή είναι η μοναδική φώτο που δημοσίευσε η πεθερά της με την παρουσιάστρια – Τη θυμάσαι;
Showbiz

Μενεγάκη: Αυτή είναι η μοναδική φώτο που δημοσίευσε η πεθερά της με την παρουσιάστρια – Τη θυμάσαι;

H Ελένη Μενεγάκη έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά της, με την Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου και τον Δημήτρη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αναφέρει αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της την πεθερά της την οποία λατρεύει αλλά και εκείνη την υπεραγαπά!

Μάλιστα, η κυρία Λιλίκα η οποία έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθεί την Ελένη και κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της και δεν είναι λίγες οι φορές που και η παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες της.

Και μπορεί η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες με το απέραντο γαλάζιο, όμως έχει ποστάρει και μία φωτογραφία που η φιγούρα θυμίζει την Ελένη Μενεγάκη. Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει την παρουσιάστρια στον επίγειο παράδεισό της να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο και τότε είχε σχολιάσει η Ελένη «Απίθανό μου Λιλικάκη σε λατρεύω» και η πεθερά της της απάντησε «Εγώ να δεις»!

Είναι η μοναδική φωτογραφία που πόσταρε η Λιλίκα Μαντζίκα με την Ελένη Μενεγάκη και τότε είχε γίνει χαμός, εσύ τη θυμάσαι;

Δες την στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved