Αντίνοος Αλμπάνης: Κατάφερε να βγει νικητής από έναν μεγάλο «Γολγοθά» και αγάπησε το ασπρόμαυρο
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Κατάφερε να βγει νικητής από έναν μεγάλο «Γολγοθά» και αγάπησε το ασπρόμαυρο

Ο Αντίννος Αλμπάνης έμαθε μέσα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε «τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια».

Αυτή η φράση-εξομολόγηση του ηθοποιού έχει μεγάλη σημασία για εκείνον, καθώς ο Αντίνοος Αλμπάνης παρουσίασε το 2019 ένα λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν το έκρυψε. Αντιθέτως, μίλησε γι’ αυτό και προσπάθησε με τον τρόπο του να παρακινήσει κόσμο που αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα υγείας και μη.

«Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα. Εδώ. Σήμερα. Γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε. Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. Να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται. ‘Ημασταν και θα γίνουμε. Μόνο τώρα είμαστε», είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ειλικρίνεια και δύναμη ψυχής.

Το τελευταίο διάστημα ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μια αγάπη στο black and white. Κοινοποιεί εικόνες του σε ασπρόμαυρο τόνο κι επιλέξαμε αυτές που μας έκαναν το «κλικ» και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved