Καινούργιου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της και η πρώτη κοινή φωτό τους! (photos)
Showbiz

Καινούργιου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της και η πρώτη κοινή φωτό τους! (photos)

Σίγουρα διαφορετικό -όπως και για όλους μας- είναι το φετινό Πάσχα για την Κατερίνα Καινούργιου και τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι που βιώνει την καραντίνα, λόγω κορονοϊού στο διαμέρισμα εκείνου, απολαμβάνει αυτές τις στιγμές ευτυχισμένο και έχει και πολλούς λόγους.

Γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι δυο τους διανύουν τη καλύτερη περίοδο της σχέσης τους, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε χθες και τα γενέθλιά του.

Και με αφορμή αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα μεγάλο δώρο και στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της.

Με αυτή τη φωτογραφία, η Κατερίνα εξέφρασε όλη την αγάπη της για εκείνον, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, η ζωή είναι καλύτερη με εσένα μαζί».

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο και από την πρώτη στιγμή από κοινού είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους προστατευμένη.

Γι' αυτό και δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα την όμορφη παρουσιάστρια να δημοσιεύει το οτιδήποτε για εκείνον ή κάποια κοινή φωτό τους. Τώρα όμως, με αφορμή τα γενέθλιά του θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του και που την έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

Δείτε την κοινή φωτογραφία τους στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved