Φίλιππος Καμπούρης: Στην εντατική με εγκεφαλικό – Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του
Showbiz

Φίλιππος Καμπούρης: Στην εντατική με εγκεφαλικό – Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του

Ο Φίλιππος Καμπούρης αργά το βράδυ Μεγάλου Σαββάτου αισθάνθηκε μεγάλη δυσφορία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

O Φίλιππος Καμπούρης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του, Άννα Συνούλη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Η σύζυγος του Φίλιππου Καμπούρη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open για το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε ο παρουσιαστής. O δημοσιογράφος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Η Άννα Συνούλη τόνισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν τώρα. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα.

Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μετά την Ανάσταση έγινε! Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει "Αννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα". Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά».

Δείτε όλα όσα είπε η σύζυγός του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved